Selin sonuçtan hiç memnun değil

Maltepe Medical Park Hastanesi Fazla Ücret Alınması!

16 Ağustos 2024 12:32

Maltepe Medical Park Hastanesi hastanesine 12 temmuzda çocuğumu götürdü. Doktor alerji testi istedi. Veznedeki görevli kişiye alerji testi ücretini sordum 400 TL dedi. Pahalı olmadığı için burda yaptıralım dedim çünkü pahalı olsaydı devlet hastanesinde yaptıracaktım tamamlayıcı sağlık poliçesinden limit düşmesin diye. Birkaç gün sonra tss poliçemden faturayı kontrol ettiğimde 4000 TL kesildiğini gördüm. Hastaneye gidip sorduğumuzda alerji testinin tanesinin 400 TL olduğunu söylüyorlar ki ben ilk ücreti sorduğumda çoklu alerji testi bu fiyat değil mi diye teyit edip ısrarla sordum. İşlemlerin sonunda bilgide vermiyorlar zaten ne toplam ücret söylüyorlar ne fatura veriyorlar. İşin sonucunda benim çocuğumun poliçesinden bana verilen yanlış bilgi yüzünden gereksiz yere 4000 TL kesildi. Ben çocuğum kışın hasta olduğunda devlet hastanesinde beklemesin uğraşmasın diye tss poliçesi yaptırıyorum şimdi bilgisiz bir çalışan yüzünden çocuğumun poliçesinin neredeyse yarısı bitmiş oldu. Hastaneye gidip durumu anlatıp şikayet oluşturdum fatura iptali istedim hiçbir açıklama yapmadan talebiniz uygun görülmemiştir deyip geçiştiriyorlar. Tamamen ticarethaneye dönmüş bir hastane burası ve hakkımı alana kadar gerekli her yere şikayetimi yazacağım.

20 Ağustos 2024 16:49 (Şikayetten 4 gün sonra)
Selin
20 Ağustos 2024 16:56

Siz bir hastane falan değilsiniz insanları yanlış bilgilerle dolandırn kafasına göre ücret kesen bir ticarethanesiniz. Ahlaklı etik hiçbir hastane bu yaptığınızı yapmaz. Rezllikten başka bir şey değil bu hem bana yanlış bilgi veriyorsunuz ve bu yüzden fazla ücret kesiyorsunuz hem de utanmadan böyle bir bilgi verilmedi olumlu dönüş yapamıyoruz diyorsunuz hadi o zaman birlikte bakalım kamera kayıtlarına ne bilgi verilmiş bana görelim ama yok siz başınızdan atıyorsunuz ben bu işin peşini bırakmam hakkımı almadan durmıcam gereken her yere yazacağım

Yusuf
31 Ekim 2024 12:42

Kadir
03 Eylül 2024 15:33

Medical Park Hastanesi Yetersiz Hizmet Ve İlgisizlik!

Selma
06 Ocak 16:36

Eda
04 Aralık 2023 10:45
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Özel Sigorta Olmasına Rağmen Ekstra Ücret Ve Umursamaz Personel

Murat