Gurur sonuçtan hiç memnun değil

Hastane Randevu Ve İletişim Sorunları: Çözüm Bekleyen Hasta

26 Aralık 2024 12:17

Pendik Medical Park Hastanesi'nde 12 Aralık'ta beyin ve sinir cerrahında muayene oldum. Muayenede MR istendi ve ortopedi de görsün dendi. Aynı gün muayenemi de kendileri ayarladılar, ortopedi doktoru da MR istedi. MR randevusu almak için bankoya gittim, 6 Ocak'a gün verildi. Bu sürenin çok uzun olduğunu ve neden böyle olduğunu sorduğumda bankodaki arkadaşlar çok yoğun olduklarını, eğer şikayetim varsa hasta hakları birimi ile görüşmemi söylediler. Hasta hakları birimine gittim, yardımcı olmaya çalıştılar. 3 ayrı MR olacağı için çekim uzun sürecek, ayarlamaya çalışalım, biz size dönüş yapacağız dediler.
Hastaneden çıkarken müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım, dış merkezde ya da başka hastanenizde çektiremiyor muyuz dedim. Onlar da Maltepe'de var, ancak tekrar randevu alıp muayene olmanız gerekiyor, muayene için de ayrı bir ücret ödemeniz gerekiyor dediler. Ben de tüm haklarım saklı kalarak, aynı marka çatısı altındasınız, benim çekimimi Maltepe'de yapabilir misiniz dedim, talep oluşturarak dönüş yapacaklarını söylediler. 5 gün bekledim, dönüş olmadı, tekrar aradım, tekrar talep oluşturdular. Ayrıca Pendik Hastanesi hasta hakları biriminin numarasını verdiler (0216-275-40-00 dahili 4128). 17 Aralık'tan beri her gün 2-3 defa arıyorum belki ulaşabilirim ümidi ile ama ne yazık ki bir çözüm yok, çözüm olmadığı gibi dönüş de yok. Bu kadar duyarsızlık ve umursamazlık kabul edilemez.

30 Aralık 2024 14:03 (Şikayetten 4 gün sonra)
Gurur
Gurur
30 Aralık 2024 14:05

Telefon da ilettiğiniz cevap nedir?

21 Ekim 2024 21:52
Hamit sonuçtan çok memnun

02 Mayıs 2024 14:07
"Hasta haklarından Didem hanım benimle iletişime geçerek bir sonraki muayenemden ücret alınmayacağını bildirdi, böylelikle mağduriyetim ortadan kalkmış olacaktır. Teşekkürler..."
Seher sonuçtan memnun

10 Haziran 2024 12:09
"Medical Park a değil sadece hasta hakları temsilcisi Serap hanıma teşekkürlerimi sunarım"
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Hasta Hakları Ve Röntgen Ücreti Konusunda Yaşanan Olumsuz Deneyim

18 Haziran 2025 21:42
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2024 12:48

Medical Park Hastanesi Kategorileri