Medicabil Hastanesi Bursa'da Ortopedi Doktorları Hastalarla İlgilenmiyor

15 Ağustos 2023 10:045.870

Medicabil Bursa hastanesinde ayak parmaklarımdaki şikayetim ile ilgili 09.08 'de ***'dan randevu aldım. MR istendi, sonraki gün 10.08 Perşembe MR'a geldim. MR hemen çıkıyor ancak doktor rapor olmadan yorum yapmazmış. 14.08 pazartesine tekrar randevu aldım. Pazartesi doktora gittiğimde rapor yok git raporu al gel şeklinde bir ifade kullandı. Özel hastane standartlarına göre pek kibar sayılmayacak bir tarzdı. Radyolojiye gittim, 12.08'de raporu çıkaracaklarını söyleyenler bir aksilik olduğunu biraz beklememi söylediler. Bir saat bekledim, bir sonuç olmayınca iş durumum nedeniyle gidip akşama randevu almaya karar verdim.

Akşama asıl doktorun boşluğu olmadığından başka bir ortopedistten (***) randevu aldım. Randevuya gittim fakat doktor benim başka bir doktorun hastası olduğumu söyleyerek gitmemi sonraki gün tekrar gelmemi söyledi. Artık bu noktada yeter diyerek hasta hakları vs. Bölümlerine şikayet ettim. Bir daha bu hastaneye gelmeyeceğimi söyledim ve filmlerimi CD olarak istedim. Doktor hakları varsa hasta hakları da olmalı. Özel hastanede bir sürü para vererek aldığımız hizmette kalite arttırılmalı. Hastalar birimler arası iletişimi kurmaya zorlanmamalı.

Öne ÇıkanKonular