Ramazan sonuçtan hiç memnun değil

Medaş Elektrik Ve Aydınlatma Direği Sorunu

11 Ekim 2024 18:59
10 Ekim 2024 21:52

Şikayetçiyim...

11 Ekim 2024 19:10

Merhaba ben Konya çeltik ilçesi honamlı Mahallesi 70844 numaralı sokak da ikamet etmekteyim. Elektrik abone onayım olmasına rağmen elektrik ve aydınlatma direği imkanından faydalanamıyorum. Eşim ve çocuğum akşamları bu konudan dolayı çok tedirgin yetkililerin ivedilikle yardımcı olmasını bekliyorum. Medaş a başvuru yapmama rağmen elektrik diğerine gerek olmadığını tarafıma Yunak Medaş tarafından bildirildi. Hakkım olan abone sahibi olarak elektriğimi direk dikilerek bağlanması gerekirken Medaş kendi tarafınca 55 metrelik bir yere kendi cebimden altyapı yaptıracağımı ve bu şekilde elektrik kullanımı yapacağımı söylüyorlar evinin önünde direk olan aboneler ceplerinden 1 kuruş çıkmadan abonelik yapıyor benim aboneliğim den altyapı isteniyor tüm vatandaşlara adil davranılmıyor yaşadığım mahallede arsalar mevcut ileri derece konut yapıldığında bu direk her türlü dikim yapılacakken şu an Medaş tarafından uygun görmedik diyerek geçiştiriliyorum Soruyorum video da görüldüğü gibi nasıl gerek yok sizlere soruyorum ve ilgili yerlerden destek bekliyorum

22 Ekim 2024 17:28

Hiçbir sonuç alamadım.

Medaş Elektrik Kesilme Sorunu

Mahmut
29 Nisan 14:08

Begonvil
20 Mayıs 15:05
Alavardı Mahallesinde Sürekli Elektrik Kesintisi Ve Aşırı Akım

Planlı Elektrik Kesintilerinin Süresinin Aşılması Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Yaşanan Mağduriyet

Abdullah
30 Ağustos 2025 16:13
planli-elektrik-kesintilerinin-suresinin-asilmasi-ve-yetersiz-bilgilendirme-nedeniyle-yasanan-magduriyet-1.jpg
Naciye sonuçtan hiç memnun değil

Medaş Sürekli Elektrik Kesintileri Ve Beyaz Eşyaların Zarar Görmesi

Naciye