03 Haziran 2024 21:39

Merhaba, benim kızım İstanbul Bahçelievler adlı İ****** Ortaokulu'nda 7. sınıf öğrencisi. Sınıf öğretmeni, sınıftaki bazı belirli öğrencilere 8. sınıf konularını özel ders olarak veriyor ve bunu diğer ders almayan çocuklar için onların seviyesinde olmadıkları için onları bu derse katmadıklarını söylüyor. Madem böyle bir seviye belirleme dersi yapılıyorsa, diğer çocuklara neden yapılmıyor? Bu yapılan haksızlık. Bunu sınıf öğretmenine söylediğimde ise bana üslupsuz bir şekilde konuşuluyor. Sadece bana değil, benim çocuğuma da aynı şekilde konuşuluyor. Örnek vermek gerekirse, benim çocuğum okulda hasta olmuş, sınava girmiş. Sınav kağıdını hocaya verirken hocanın çocuğa "Bak bak, hareketlere bak, triplere bak" diyerek konuşması kabul edilemez. Bu terbiyesizliktir. Bu çocuk dersi dinlemiyor veya dinliyor olabilir. Burada önemli olan, çocuğun derse olan hevesinin kaçması ya da çocuğun hocasının davranışı yüzünden çocuğun artık o dersi sevmemiş olmasıdır. Bu konuyla alakalı yardımcı olunmasını istiyorum.

İstanbul Bahçelievler İsadem Çocuğumu Konuşamadığı İçin Çıkardı

Derya