MD Beauty Vip (Bursa) Md Beauty Umarım Kaçıp Gitmez

06 Ekim 2023 11:52

Md beauty ye ulaşılamıyor. Devretmişler. Telefona cevap verilmeyince en son giderek bilgi aldım. Herkes değişmiş. Sahibi olarak tanıdığımız M***** denilen kişiye ulaşılamıyor. Umarım en kısa zamanda çözüme ulaşılır. Haklarımız devam eder. Sosyal medya hesapları hepsi silinmiş. Kullanılmıyor.

profile profile profile

Yorumlar (8)

Çiğdem

Gerekirse hukuki yollara başvuracağım...

Çiğdem

Hiçbir şekilde ulaşım sağlayamıyorum. Benimle birlikte paket alan arkadaşımda aynı problemi yaşıyor. Md beauty pişmanlıktır. Paketi satarken çok güzel ilgileniyorlar ama sonrası hayal kırıklığı, kalan haklarımızla ilgili umarım kullanım sağlayabiliriz tabi yetkili kimseyi bulabilirsek...

Yağmur
Yağmur

Bende hala ulaşamıyorum. Kaçıp gittiklerine eminim. Tüketici heyetine başvuru yapıp şikayet etmemiz lazım.

Meryem

Evet kapatmışlar yerinde başka bir firma var. Benim de epey zararım var bunları nasıl tahsil edeceğiz

Irmak

Şu anlık bir fikrim yok ama ödediğimiz ücretler ne olacak Şikayette mi bulunmalıyız bilemiyorum

Irmak

Merhaba bende bu merkezde lazere gidiyordum ama aynı şekilde kaç gündür asla ulaşamıyorum merkeze gittiğinizde bizim mağdurluğumuz hakkında bir şey dediler mi

Nagihan
Nagihan

Geçen hafta el değiştirileceği ama elektrik kesintisi var denildi bu hafta kapalı direk hakkımız yenirse beddua edileceği de bilinir herhalde

Meryem

Merhaba Merkez kapalı yakında başka bir firma açılıyor kiracı onun için merkezden bir şey çıkmaz

11 Ekim 2023 09:26

23 Ekim 2023 23:28
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 13:55