Tuğçe sonuçtan hiç memnun değil

22 Haziran 2023 02:12

Bu markanın battal boy valizini satın aldım. Ürünü ilk kullanışımda tekeri kırıldı ve bununla beraber altı yırtıldı, yolculuğum boyunca valizi sürükleyerek zar zor gideceğim yere ulaştım ve çok kötü bir deneyim yaşattı. Satıcıyla iletişim kurduğumda bana ürünü siz kullandınız ve bu durumda ürün hasar görmüş dediler Güya bir de 1 yıl garantisi olan bir üründü. Sorunun benimle alakası olmamasına rağmen benim üzerime yıkılmaya çalışıldı ve asla yardımcı olmadılar. Valizi geri kargoladım ve bana fotoğrafta göreceğiniz notları yazarak çok kötü bir tamir yöntemi ile güya tamir ederek geri göndermişler. Hem N11 hem de mçs firması bu konuda bana yardımcı olmadı. Mçs markası bu ürünü bana böyle geri gönderdi N11 de buna bir çözüm bulmadı. ( ürünü N11 üzerinden mçs den satın almıştım )

16 Ağustos 2024 14:44
MÇS Çanta Mçs Valiz Problemi
MÇS Çanta Mçs Valiz Problemi
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

01 Ağustos 2025 14:33
Altı Günlük Valizin Tekerlekleri Tatilde Parçalandı Mağduriyetim Giderilmiyor
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Samsonite Ömür Boyu Garanti Verilen Valizin Tekerlek Sorunu Ve Müşteri Hizmetleri Problemi

31 Temmuz 2024 10:05
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

21 Ağustos 2023 12:39
Matmazel Dayanaksız Valiz Tekerlekleri, Kotu Satış Sonrası Desteği