Enes sonuçtan çok memnun

Mcdodo Powerbank Ürün Sorunu

08 Kasım 2023 13:55
Enes'in Teşekkür Mesajı
“Mcdodo firmasına ve özellikle ilgilenen yağmur ablaya çok teşekkür ederim sonuna kadar çok yardımcı oldular ve müşterisini mağdur etmediler gerçekten helal olsun herkese de tavsiye ederim mc dodo candır kaliteli marka ve 100 müşteri memnuniyeti Gürgençler beni mağdur etmişti Fakat Mcdodo öyle yapmadı tekrardan çok teşekkür ediyorum”

Gürgençler'den mcdodo marka powerbank aldım ürün dün elime ulaştı fakat bugün ürünü incelediğimde ürünün alt kısmının elimle çok kolay bir şekilde açıldığını fark ettim ürün daha 1 günlük bunu aldığım yere yazdım fakat kargo tutanağı yoksa bir şey yapamayız dediler kısacası gene mağdur oldum. Mcdodo'dan ürün değişimi talep ediyorum yoksa maalesef Tüketici Hakları'na gitmek zorunda kalacağım

Enes
Enes
15 Kasım 2023 12:51

24 Kasım 2023 17:21 (Şikayetten 16 gün sonra)

Rica ederiz efendim. Memnuniyetiniz bizleri çok mutlu etti.🙏🤍

Emrah sonuçtan çok memnun

Emrah
28 Eylül 2024 16:44
"İşlem yapıldı. Teşekkürler..."
Mcdodo Ücret İade Sorunu
Arda sonuçtan çok memnun

04 Temmuz 2023 12:36
Mikail sonuçtan hiç memnun değil

Mikail
13 Ocak 2025 12:37
Apple Siparişim Teslim Edilmedi Ve İade Süreci Sorunlu
Emre sonuçtan hiç memnun değil

10 Mart 2025 01:31
Kanun Tanımaz Firma: İade Talebim Haksızca Reddedildi