Göksal sonuçtan hiç memnun değil

Mc Hair Center Hayal Kırıklığına Uğratan Saç Ekimi Deneyimi

27 Şubat 2024 00:38

Merhabalar, ben 2018 yılında saç ektirmek için gittim. Kendilerini o kadar çok övdüler ki karar verdim. Hem de anlaşmamızda greft sayısı sınırlaması olmadan, bütün açıklığı bir defada kapatacağız dediler. Ve ekim yapıldı ama ön tarafı ekip, arkaya birkaç tane ekim yapmışlardı. Beni bir yıl oyaladılar, 'çıkacak' diye ama çıkmadı. Artık baktılar ki olacak gibi değil, 2019 sonunda 'bir daha ekelim' dediler. Bu arada ilaç masraflarını, losyon masraflarını bana ödettiler ve yine sonuç kötü oldu. Toplamda 13 saatlik acının ardından ortaya çıkan manzara videoda ki, kafamda saç simülasyonu olmasına rağmen görüntü böyle, biraz daha iyi gibi.

Ahmed
Ahmed

Ben de 2019 yılında ilk saç ekimimi Mc de yaptırdım, konsültasyonda bana önden sıkı bir ekimle tepe bölgesi dahil bir ekimle tamamını kapatacaklarını söylemişlerdi. Sürekli ağrısız ekim diyorlardı, ilk iğneyi yaptıklarında masadan kalkmak istedim, çünkü ön uyuşturma yapmıyorlar. Daha sonra ameliyat o kadar uzun sürdü ki, akşam ekim yapılırken acı duymaya başladım, resmen her koydukları greft kafamı deler gibiydi, söylediğimde maksimum anestezi dozunu aştıklarını dayanmam gerektiğini söylediler. Bittiğinde apar topar kaldırıp beni giydirdiler ve otele bıraktılar. İlk şoku orada yaşadım, aynada bakınca gördüm ki ekim sadece kafamın yarısına kadardı, sordum 3200 greft çıkardıklarını yetmediğini söylediler, tepe bölgesi için seneye 2. Ekime gelmemi söylediler. 2. Ekimimi başka yerde yaptırdım yine 3200 civarı bir greft çıkarıldı, yani ilk ekimde çok rahat 5000 civarı greft çıkarılabilir ve tam ekim yapılabilirdi. Hatta şimdi 3. Ekim düşünüyorum hala donör bölgemde ekim için yeterli greft var.

Hüseyin
Hüseyin

Bende saç ekim yaptırdığım için memnun değilim ve şikayet varda şikayetim var.

Yücel
Yücel

Aynı durumu bende yaşadım sadece oyalıyor lar gereksiz PRP ler şampuan lar sonuç hüsran

Burhan
Burhan

Ben buraya kayınçomu götürmek istiyordum bu yorumları gördükten sonra gitmemeye karar verdim bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim

Saç Ekimi Sonrası Hayal Kırıklığı

03 Aralık 2024 10:41
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Saç Ekimi Sürecinde Hayal Kırıklığı Ve Güvensizlik

18 Ekim 2024 02:09
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

29 Haziran 2025 14:12