Maya World Hotel Didyma Tatilbudur'dan Aldığımız Otelde Yaşadığımız Hayal Kırıklığı

30 Ağustos 2024 01:514.926

Tatilbudur son yaz fırsatları olarak satın aldığımız Ultra her şey dahil konsept oteline girdiğimizde odamız pisti. Tuvalet ve yerler gerçekten kötü durumdaydı. Odanın içi gece çok kötü koktu ve uyuyamadım. Yemekler kalitesizdi.

Geceliği 8 bin tl verdiğimiz otelin asgari seviyede ne temizliği, ne yemeği vardı. Otelde konaklayan diğer misafirlerin de aynı şikayetleri vardı, herkes pişman ve mutsuzdu. Bin tl'yi bile hak etmiyor.

Tatilbudur bu oteli nasıl satıyor anlamıyorum. Tatilbudur'dan asla bir daha rezervasyon yaptırmayacağım.

Titan Garden Hotel'den Aldığımız Tatil Fiyasko Oldu

31 Ağustos 2023 15:141.002

Tatilbudur.com'dan erken rezervasyon olarak Ultra her şey dahil tatilimizi aldık. Ancak yemekler zayıf, hijyen hiç yoktu...

Smart Holiday Hotel Tatilbudur Otelinde Hayal Kırıklığı: Beklentilerimizin Altında Bir Deneyim

17 Haziran 2024 21:083.826

Bayramdan dolayı otellerde yer bulamadık, Tatilbudur'un yönlendirdiği oteli tercih ettik. Etmez olaydık, ilk günümüzden ...

Mc Arancia Resort Hotel Temizlik Ve Resepsiyon Hizmetleri Hayal Kırıklığı Yarattı

29 Haziran 2025 16:242.002

Giriş saatinde, oda temizleniyor denilerek saatlerce bekletildik. Temizlenmiş olduğu söylenen odanın görsellerini paylaş...

1 Destek

Büyük Anadolu Didim Resort Hotel Kötü Kötü

Otel havuzu çok kirli. Suyun kapakları hiç temizlenmemiş. Muhtemelen biriktirdikleri suyu dolaba koyuyorlar. Yemekler ço...