İbrahim sonuçtan çok memnun

Maxtone İşitme Cihazı Nin Değişmesini İstiyorum Garantisi Varken

Maxtone İşitme Cihazı Nin Değişmesini İstiyorum Garantisi Varken
22 Kasım 2023 23:42
İbrahim'in Teşekkür Mesajı
“Maxtone Kadıköy şubesinden hilal hanım geri dönüş sağladı benimle kendisi ile konuşmamızda cihazı getirin tekrar servise gönderip yenisi ile değişimi ni sağlayalım dedi kendisine çok teşekkür ederim inşallah bu sefer cihazın değişimi gerçekleşir.”

Ürünü ilk aldığımda memnundum ama sonrasında şarj tutmamaya başladı. 24 saat, 30 saat giden işitme cihazım 6-7 saat gitmeye başladı. Üç-dört defa Ankara'daki Meders teknik servise gönderildi. Hiçbir şey yapılmadan geri gönderildi. Beltone marka işitme cihazlarından memnun değilim. Kadıköy'deki Maxtone işitme cihazları şubesi de her seferinde aynı şeyleri söyleyip geri gönderiyor. 'Tekrar servise gönderelim' diyorlar ama hep aynı; yapmadan, düzeltmeden geri gönderiyorlar.

23 Kasım 2023 10:59 (Şikayetten 11 saat sonra)
23 Kasım 2023 11:49

Mübeyyen
03 Temmuz 2023 23:11
Said sonuçtan çok memnun

08 Mart 2024 01:09
"Si ser firması mağduriyetimi giderdi özellikle Anıl bey'e çok teşekkür ediyorum baştan sona sorunumuzun çözülmesi için ellinden geleni yaptı. Normalde yeni cihaz almayı düşünmüyorken çok ilgilenildiği için yedek olarak iki cihaz daha aldım. Her şey için tekrar teşekkür ederim."

Aydın
01 Aralık 2023 16:51