Hüseyin sonucu yetersiz buldu

Duymer İşitme Cihazları Sürekli Arızalanan İşitme Cihazı Ve Çözülmeyen Sorunlar

10 Eylül 2024 16:21

10 ay önce Aydın 1 numaralı şubeden almış olduğum işitme cihazı sürekli değişik arızalar veyahut ölçü alındıktan sonra kulağıma uyum sorunu yaşadığımdan sürekli ayar yapılıyor, atölyeye yollanıyor. 2 hafta kargo vs. gitmesi gelmesi derken her seferinde sorun çözüldü deniliyor, daha sonra cihaz tekrar sil baştan gitmesi gelmesi hep aynı kaos. Cihaz arızalı denildi, değiştirildiği söylendi. Gelen cihazda aynı arıza devam ediyor. Bu ve bunun gibi sebeplerden 8 veya 9 kez cihaz gidip gelmiştir. Tam anlamıyla cihazı ağız tadıyla 1 ay kullanmamışımdır, isterseniz kayıtlara bakın abartmıyorum. Şimdi tekrar göndermek için evde servisi bekliyorum. Sorunlar çözülmüyor.

26 Aralık 2024 20:52

Duymer işitme cihazıyla yaşamış olduğum sorunlarım tam anlamıyla çözüme ulaştırılmadı. Her seferinde sol kulaklık sürekli kendiliğinden kapandığı arıza 5verdiğini belirttiğimde her seferinde bir üst model diyerek değiştirilen cihaz sürekli arızalanıyor bu demek oluyor ki cihazların kalitesinin düşük olduğu ihtiyaca cevap verecek sevide olmadığı kanaatindeyim. Cihazı aldığım bir seneyi geçti fakat kullandığım tam olarak iki ay kullanmamışımdır sürekli servis ve atölyede süreç geçmiştir. 22. 12.2024 tarihi itibarıyla tekrar atölyeye gönderdim bir türlü nihai sonuca ulaşamadım. Pes diyorum artık söylenecek bir şey kalmadı.

22 Ekim 2024 12:09

2023 yılında Duymer Aydın 1 numaralı şubeden almış olduğum işitme cihazı çeşitli arıza sebeplerinden dolayı 3 defa değişim gerçekleşti. 11 ay önce almış olduğum ilk hizmet sürecinden bu yana toplamda 1 Ay kullanmışımdır. Değişik şu veya şu sebepten dolayı atölye sürecide yaşamış olduğum teknik ve atölye kaynaklı sebeplerden dolayı tam bir memnuniyetsizlik yaşayıp ve sıkıntı çekmeme sebep oluyor, sağlıklı bir şekilde kullanmam adına belirttiğim rahatsızlıklar tam anlamıyla yerine getirilmiyor, benim burda belirtmek istediğim atölye ile ilgili koordinasyon bozukluluğu olduğu kanısındayım.

22 Ekim 2024 12:04

2023 yılında Duymer Aydın 1 numaralı şubeden almış olduğum işitme cihazı çeşitli arıza sebeplerinden dolayı 3 defa değişim gerçekleşti. 11 ay önce almış olduğum ilk hizmet sürecinden bu yana toplamda 1 Ay kullanmışımdır. Değişik şu veya şu sebepten dolayı atölye sürecide yaşamış olduğum teknik ve atölye kaynaklı sebeplerden dolayı tam bir memnuniyetsizlik ve sıkıntısı çekmeme sebep oluyor, sağlıklı bir şekilde kullanmam adına belirttiğim rahatsızlıklar tam anlamıyla yerine getirilmiyor, benim burda belirtmek istediğim atölye ile ilgili koordinasyon bozukluluğu olduğu kanısındayım.

22 Ekim 2024 11:32

2023 kasım ayında Aydın Duymer 1 numaralı şubesinden almış olduğum kulak içi işitme cihazıyla ilgili yaşadığım ve insana ya sabır dedirtecek sıkıntılarım, ilk olarak almış olduğum cihazların her iki kulak aldığım cihazlar arıza nedeniyle 3 defa değişime gidildi. Ayrıca cihazın atölye sürecinde yapım aşamalarında şu veya bu sebepten dolayı yaşadığım olumsuzluklardan dolayı almış olduğum cihazı toplam 11 aylık süreçte 1 ay tam olarak sağlıklı bir şekilde kullanamadım. Cihazı atölye ye gönderdiğim ve sağlıklı kullanabilmek adına yapılmasını istediğim isteklerim tam olarak yapılmadan cihazım geri gönderiliyor ve kullanamıyorum ve tekrar tekrar aynı süreci yaşamış oluyorum ve artık yoruldum, burada söylemek isteyeceğim şey atölye ile ilgili koordinasyon bozukluğu veya boşvermişlik olarak tanımlamak istiyorum gerekli özen ve itina gösterilmiyor.

Hüseyin
Hüseyin
17 Ocak 2025 12:19

Duymer işitme cihazım, bir aylık servis sürecinden sonra kullanmaya başladığımda, servisin herhangi bir sorun olmadığı şeklinde 1 aylık atölye sürecinden sonra 2 gün kullandıktan sonra aynı arıza sol taraftan sağ tarafta oluştu ve tekrar servise gönderdim. Şunu sormak istiyorum: Şayet cihazda bir sorun olmadığı söylendi, o zaman cihazım neden 1 ay gibi bir süre atölye süreci yaşadı? Anlamakta zorluk çekiyorum. Sanki ben cihazı kullanmamak için sorun yaratıyor izlenimi oluşturmaya çalışılıyor. Çözüm bulmakta yetersizliklerin var olduğu kanısındayım.

Azmi
Azmi

Benimde cihazım arızalandı 12 gün oldu hala arıza nedir, çözüm nedir ne zaman olacak hiçbir açıklama yok. Duymer firma olarak ilgisiz sattığı cihazlarda kalitesiz.

Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Duymer Bakırköy Şubesi: İşitme Cihazı Sorunları Ve Yetersiz Servis

26 Haziran 2024 22:37
Neslihan sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2024 19:40

Sürekli Arızalanan İşitme Cihazı Ve Yetersiz Servis Desteği