11 Aralık 2023 14:594.003

A**B*** isimli telegram kullanıcısının borsa kanalına üyeydim kendisi ile detaylı konuşmalar sonucu 50 bin Türk lirası ile vermiş olduğu siteden (matris yatırım) kaldıraçlı işlem yapmaya karar verdim.

Siteye girerken istediğinde çekersin parayı vs zarara da girerse çekersin şeklinde konuştu kâra geçireceğim seni diyerek konuştu. Siteye parayı attığımda a-- b--ile iletişimim kesildi mesajlara cevap vermiyor parayı çekemiyorum sitenin yatırma çekme sayfası kapanmıştı.

Sonunda a--b--'a ulaştım ve dedi ki 1 ay kalman lazım yoksa çekemezsin parayı kurumla anlaşmam böyle çekmen içinde bana geleceksin dedi sonra benimle 3 adet işlem paylaştı gruba atmamıştı kâra geç haftaya kârını çekeriz demişti verdiği işlemler 2 günde iflas etti ve sonrasında beni telegram grubundan engelledi telegram mesajları sildi a**b** beni yanıltmıştır önerdiği sitede detaylı incelemeye soktuğum zaman aslı yoktur.

Yorumlar(10)

Benzer Şikayeti Var
5 Mart 2024 07:34

Geçmiş olsun. Şikayetçi oldunuz mu?

3 Mart 2024 00:35

Kübra hanım çok kazanç sağladığınızı yazmışsınız peki para çekebildiniz mi hiç? Mesela ana yatırdığınız paranızı alabildiniz mi?

24 Ocak 2024 01:00

Gerçekten öyleymiş benim de şimdi param gitti engelledi şifremi ve mailimi aldı. Hesap yok ulaşamıyorum da size kimse dönüş yaptı mı? Şikayet ettiniz mi

10 Ocak 2024 19:42

Ateş baran mı?

Borsa Grubunda Mağduriyet: Kayıp Ve İletişim Sorunları

5 Şubat 2025 21:523.739

Bir senedir takip ediyor. Olduğum s**** ş**** ile borsa grubuna katıldım. Bir ayda borsadaki zararı çıkarma ve bu global...

3 Yorum

Al-Sat Yatırım Yatırım Vaadiyle Oyalama Ve Para İadesinde Sorun

2 Mayıs 2025 19:042.673

Türkiye Borsalar Birliği adında grubu olan E**T***, bana 3 Şubat'ta Telegram'dan mesaj atarak 'Borsada yurt dışı piyasal...

2 Destek