Gizemnur sonuçtan hiç memnun değil

Maşuk Simit Fırını (Ankara) Yenmiş Yiyeceği Koydu

23 Ekim 2023 15:59

Sıhhiye Köprüsü altında bulunan Maşuk adlı fırın hakkında yazacağım şikayet. Dün eşim oradan iki beyaz simit iki siyah simit ve gösterdiği tatlıyı istemiş. 72 TL para ödemiş. Poşetlere koyup vermişler. Eşimde doğru koymuşlardır diye açıp bakma gereği duymamış. Biz aradan yarım Saat 45 dakika geçtikten sonra gideceğimiz yere vardık ve oturup açıp yiyelim dedik. Keselerden birinde yarısı yenmiş pizza şeklinde bir poğaça küçük parça ısırılmış bir simit. Biz çok şaşırdık. Böyle bir hatayı insanın yapabilmesi için kör olması lazım. Öylece poşete koyduk. Ellemedik dönüş yolunda gösteririz diye. Büyük ihtimalle bir çalışanın sabah kahvaltısı idi. Gittiğimizde beyefendi kabul etmediği gibi üste çıktı. Eşim ısrarla diyor ki bunu sizin çalışanınız koydu ve tarif etti çalışanı da. Adam çıkarmış 25 TL veriyor. Günahı senin boynuna diyor. Eşim ben yiyip neden geri getireyim dedi parasını almadık. Bunu buraya yazmazdım ama insanların bu terbiyesizliği affedilir gibi değil. Hakkımı helal etmiyorum. Günahı vebali sizin boynunuza.

Maşuk Simit Fırını Şikayet

18 Ekim 2023 14:31
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Sıra Ve Hizmet Düzeninde Büyük Sorun: Müşteriye Saygı Gösterilmiyor

09 Haziran 2025 12:51

Güven Kardeşler Gıda Fırın Şikayeti

28 Aralık 2024 12:22
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Gurme Fırın Ümraniye Müşteri Memnuniyetsizliği

11 Şubat 2025 15:28