Güven Kardeşler Gıda Fırın Şikayeti

28 Aralık 2024 12:22

27.12.2024 tarihinde saat 20:00 sularında aydınlıkevler güven kardeşler unlu mamullerinden
6 dilim baklava ve 1 ekmek aldı eşim 256 TL ödedi. Eve geldi bir dilim ben bir dilim eşim yedi. Baklavanın ortasında 1 adet kuru fasulye büyüklüğünde taş çıktı. Eşimin dişi kırılacaktı. İlk fıstık kabuğu sandık ama bildiğimiz taştı ve hemen tekrardan güven fırın pastanesine gittim. Yarım saat bile olmamıştır pastaneden alalı ve gittiğimde müşteriler duymasın diye sessizce durumu ifade ettim ve bir özür veya mahcup olmalarını bekledim ama tam tersi iki tane görevli de umursamadı durumu. İki dilim yendiği için tekrardan tartıya koydular aynı tepsiden verilebilir dediler. 2 dilim 70 TL açığı nasıl yaparız dediler. Ben sinir krizi geçirecektim. Dedim ki 70 TL değil tekrar dan 256 TL veririm parasında değilim yolda ki dilenciye veriyorum bu parayı zaten dedim ve patronlarını çağırmalarını istedim. Biz böyle küçük şeyler için patronu çağırmıyoruz dediler ve ne bir özür ne bir mahcubiyet ne bir iş ahlakı var. Böyle işletmeler büyümesin. Üstüne iki profiterol verdiler. 270 TL tuttu ve paranın üstünü kuruşuna kadar verdim. Gerekli yerlere durumu bildireceğim. Hijyen sıfır bunu küçük bir çocuk yiyip boğuladabilirdi. Biz mağdur olduk.

08 Eylül 2024 19:27

Pastanede Bayat Ve Bozuk Ürünler İle İlgisiz Hizmet

19 Temmuz 2025 20:32
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2025 21:02
Pastanede Tezgahtan Alınan Ürünü Tüketememe Sorunu
Sevalin sonuçtan hiç memnun değil

Sultaneli Yufkacısı (Burdur) Şikayeti

24 Haziran 2024 00:43
Fulya sonuçtan hiç memnun değil

25 Haziran 2024 11:10