Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Yalova Masal Kreş Ve Gündüz Bakımevi Hayal Kırıklığı Yaratan Kreş Deneyimi!

07 Ekim 2024 11:21

Yalova Çiftlikköy Masal Kreş, bizim için maalesef koca bir hayal kırıklığı oldu! Okul müdürü kayıt günü gayet ilgiliyken çocuğum akran zorbalığına uğradığında ya da okuldan ayrılma kararı aldığımızda sırra kadem bastı resmen! Sonradan öğrendim ki çocuk kaçıp kaçıp yan sınıfın öğretmenine sığınıyormuş, demek ki korktuğu bir şey var. Bir kere de dışarı kaçarken hocası ensesinden yakalayıp durdurmuş çocuğu. Uyuyan çocuklar iç çamaşırıyla kalkıp merdivenden aşağı indiğinde çocuğu "Aaa ne işi var senin orada? " tepkisiyle karşılayan hocaları mı anlatayım? Neresinden tutayım şaşırmış durumdayım. Bu kreşle ilgili gözlemlediğim en büyük olumsuzluk da çocukların asla mutlu olmayışı, okula gitmemek için kendilerini yerden yere atmaları ve sürekli ağlıyor oluşları. Çocuğum tam bir ay yarım gün devam etti buraya, her gün ağladı çocuk, asla mutlu olmadı. 1 ayda ne bir kez okula davet edildim ne veli toplantısı yapıldı ne de defalarca istememe rağmen kendi boş vakitlerime göre okulu gezebildim. Evet, okulu bir kere bile gezemedim, kapıyı bile tam açmadan minicik aralıktan teslim ediyorlardı çocuğu. Akşam mesai bitiminden sonra gelin dedi müdire hanım ama çocuğu zaten ağlama krizleriyle teslim alırken nasıl gezebilirdim okulu? Ayrıca çalışma saatlerim sabit değil ve ne yazık ki hep o saatlerde çalışıyor oluyordum ve bir türlü görmek nasip olmadı içeriyi. Tabii bir de veli toplantısı olur, illaki diye düşünüyordum. Ama o toplantı hiç olmadı tabii ki! Bu arada okul evden bozma, perili köşk gibi garip bir yer. Saçma sapan atıl bir bahçesi var, asla efektif kullanılmıyor bu bahçe ve en önemlisi de çocuklara kahvaltı diye çikolatalı ekmek veriyorlar. Artı, öğretmenlerine de mobbing uygulandığını öğrendim sonradan. Yani neresinden tutsam elimde kalıyor. İyi ki, iyi ki bırakmışız burayı!

Gözde

Sevgili Burcu Hanım, Öncelikle geç dönüş yaptığımız için kusura bakmayın. Geri bildiriminizi yeni gördük ve paylaştığınız tüm detayları dikkatle okuduk. Çocuğunuzun ve sizin olumsuz bir deneyim yaşamış olmanız bizleri gerçekten üzdü. Masal Kreş olarak çocuklarımızın güvenliği, mutluluğu ve gelişimi bizim için en önemli önceliktir. Belirttiğiniz konularla ilgili gerekli değerlendirmeleri yapıyor, velilerimizle daha güçlü bir iletişim için sürekli çalışıyoruz. Yaşadığınız süreci birebir görüşerek dinlemek ve varsa yanlış anlaşılmaları gidermek isteriz. Sizlerin görüşleri bizim için çok değerli. Saygılarımızla, Masal Kreş Yönetimi

Gözde

Sevgili Burcu Hanım, Öncelikle değerli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Masal Kreş olarak çocuklarımızın güvenliği, mutluluğu ve gelişimi bizler için en öncelikli konudur. Yaşadığınız deneyimden dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Bahsettiğiniz tüm konuları hassasiyetle dikkate alıyor ve gerekli değerlendirmeleri yapıyoruz. Öğrencilerimizin okul ortamında huzurlu, güvenli ve mutlu hissetmeleri için öğretmenlerimiz ve idaremiz sürekli olarak çalışmalar yürütmekte; velilerimizle iletişime büyük önem vermekteyiz. Sizlerin yaşadığı memnuniyetsizliği giderebilmek ve yanlış anlaşılmaları ortadan kaldırabilmek adına sizinle birebir görüşmekten memnuniyet duyarız. Bizimle doğrudan iletişime geçerseniz, hem yaşadığınız süreci daha detaylı dinlemek hem de gerekli iyileştirmeleri yapmak isteriz. Amacımız her zaman ailelerimizle şeffaf bir iş birliği içinde olmak ve çocuklarımıza en iyi koşulları sunmaktır. Görüş ve önerileriniz bizler için çok kıymetlidir. Saygılarımızla, Masal Kreş Yönetimi

Burcu

Merhabalar, şikayetimin üzerinden 1 yıl geçti. Oğlum çok şükür atlattı yarattığınız travmayı ve şu an özel bir kolejle devam ediyor eğitim yolculuğuna. Takdir edersiniz ki üzerinden 1 yıl geçmiş bir şikayetle ilgili şu an yapacağımız bir yüz yüze görüşme abesle iştigal olacaktır. Keşke bu hassasiyetinizi 1 sene önce göstermiş olsaydınız. Bundan sonraki süreç ve öğrencileriniz için daha dikkatli ve özverili olmanızı temenni ediyorum.

FSM Hastanesi Kopuzlar Vakfı Anaokulu Şikayet

31 Temmuz 2023 13:37