Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Marye Baby Defolu Ürünün Arkasındayız Diyen Bir Satıcı

24 Nisan 2023 22:15

Instagram'da Marye Baby diye bir sayfadan 2 adet ürün sipariş ettim ürünler geldiğinde defolu olduğunu ve çok kötü bir kalite olduğunu fark ettim satıcıya mesaj attım. Instagram'da WhatsApp no paylaşıldığı için buradanda numarayı yazmamda sakınca olmadığını düşünüyorum no:0543*44 iletişime geçtim ürünlerde değişim olduğunu iade olmadığını söylediler. bende ürünlerin geldiği gün iade etmek istediğimi hakkım olduğunu söylememe rağmen satıcı ahlakına uymayan tavırda konuştuğunu kabul etmeyeceğini hakkımı yasal yoldan aramam gerektiğini söylediler. ürünümün iadesi talep ediyorum kesinlikle böyle bir ürün çocuklarıma giydiremem kalite 0 biz defolu ürünümüzün arkasındayız dediler.

04 Mayıs 2023 14:42 (Şikayetten 9 gün sonra)
04 Mayıs 2023 20:43

Satıcıyla görüşüp fotoğraflarını attım ürün defolu geldi fotoğrafları mevcut geldiği gün göndermek istedim kabul etmediler dalga geçer gibi satıcı konuşma yaptı. Şu anda da dalga geçer gibi defolu ürün göndermemiz söz konusu değildir diyor kabul etmişlerdi halbuki ürünün sorunlu olduğunu konuşmalarımız mevcut dilerseniz atabilirim. Ürünlerinin arkasında durmuyorlar kimse bu satıcıdan bence ürün almamalı parası boşa gider çünkü gerekli haklarımı kullanacağım

04 Mayıs 2023 20:44

Aynı zamanda değişim var dediler denenmiş ürün nasıl oluyor da iade alınmıyor ama değişim oluyor lütfen düzgün cevap verin başından sağar gibi değil

Ezgi
Ezgi

Bende simdi sepeti doldurup sipariş geçecektim iyi ki okumuşum sonuçta bebekler giyiyor defolu ve kalitesiz ürün olması üzücü