Martur Seyahat Mağduriyeti

24 Mayıs 2023 20:17

Obilet uygulamasından 18.05.2023 kalkış tarihli Mardin -Niğde arası saat 17.00 Martur Turizm seferi aracın bakımsızlığından kaynaklı oluşan arıza nedeniyle yaklaşık 4 saat Mirkelam dinlenme tesislerinde herhangi bir usta olmadan şoför tarafından düzeltilmeye çalışılmıştır. 4 saatin ardından yeniden hareket eden araç 15 dakika sonra tekrar arıza verdi. Firmayı aradığımızda yolculara ''beğenmiyorsanız inin, yapabileceğimiz bir şey yok, isterseniz polisi arayın'' gibi yanıtlar aldık.

Sorun çözüme saatlerce kavuşmayınca yolcular olarak, Taksi ile cebimizden para ödeyerek Gaziantep otogarına geçtik. Gaziantep otogarında da yeniden bilet satın alıp yolculuğumuzu yaklaşık 17 saatte tamamladık. Ödediğimiz yol parası uçak biletini geçti, o bileti arayıp şikayetimi dile getirince bana 20 TL'lik indirim kuponu tanımlayabileceklerini söylediler.

Bunca yaşanan maddi ve maneviyi kaybı 20 TL'lik bir kuponla çözmeye çalıştılar. Firmaya herhangi bir yaptırımları olup olmayacağı da meçhul. Niğde'ye gelmeden biten bir yolculuk için neden tam para ödediğimi hatta üzerine tekrar tekrar para verip varış noktasına ulaştığımı söyleyince verecek cevap bulmakta zorlandılar. Paramın iadesini talep ediyorum. Tamamlamadığım bir yolculuğun ücretini almak etik değil.

Mahmut
Mahmut

Mardin Ankara istikametine giden ******** plakalı aracın çalışanlarına ve firmaya güler yüzleri ve misafir perverliklerinden dolayı teşekkür ederim

21 Mayıs 2023 01:37

21 Mayıs 2023 02:23