16 Ağustos 2024 11:473.506
Orkun'un Teşekkür Mesajı
Şikayetim çözüldü teşekkür ederim

Ulaştırma Bakanlığına, toplanmamız için 15.08.2024 tarihinde paylaşımlarda ve uygulama üzerinden orada bulunmamız ve destek vermemiz istendi. Fakat orada bulunan destek veren kişilerin araçlarına ve motosikletlerin plakalarına polisler video kaydı alarak cezai işlem uyguladı. Akşam saatlerinde e-devlet üzerinden plakama ceza kesildiği görüntülendi. Bizi topladıkları alanda cezai işleme maruz kaldığımı detaylarda gördüm. Ceza tutarı 1.506₺. Arkadaşım da o an yanımdaydı, onun da plakasına aynı ceza tutarı yazılmış. Bu durumu Martı Tag'a mail attım. Hiçbir şekilde bana dönüş yapmadılar. Bir gün sonra, 16.08.2024 sabah saatlerinde hesabımın askıya alındığını fark ettim. Bunun üzerine Martı Tag'ı arayarak neden engellediklerini ve hesabı askıya aldıklarını sorduğumda, bu konuyla alakalı bilgi veremeyeceklerini ve kalıcı olarak hesabımı askıya aldıklarını söylediler. Oysa benim 2 yıldır bu işi yaptığım ve 10 binin üzerinde sürüşüm olmasına rağmen bir kalemde silip atabiliyorlar. Ben onlardan cezayı ödemelerini istemedim, sadece bu konuyla alakalı yardımcı olabilir misiniz dedim. O kadar hassaslar ki bir şey sorduğunda bile insanların hesabını askıya alabiliyorlar. Güvenim artık sıfır. Sürücüleri kendi işleri görülene kadar kullanıyorlar. Toplanma yerlerinde bu insanlar ne yiyecek, bu insanlar ne yapacak demekle boş yapmak olmuyor. İlk zamanlar arayıp yolculuk neden yapmıyorsunuz, isterseniz yolculuk yapın benzin desteği vereceğiz size diye vaat veren insanlar, bugün telefonlara cevap verip neden hesabı kapattıklarını beyan etmiyorlar. Ofise bıraktıkları 3-5 kişinin egosuna göre insanların hesabını açıp kapatıyorlar. Bundan sonra yapacak arkadaşlar, buraya güvenip borca harca girmeyin çünkü moralleri bozuk olduğu zaman hesabı bir anda kapatabiliyorlar.

Orkun
9 Eylül 2024 12:56

Bununla ilgili de aramalar gerçekleştiriyorlar. Martı tag, Şikayetimizi silmemizi istiyorlar. Tehdit ediyorlar. Bununla ilgili de şikayette bulunacağım kendilerinden ulaştırma Bakanlığına da dilekçe yazacağım.

10 Eylül 2024 16:42 (Şikayetten 25 gün sonra)

Merhaba, Talebiniz ile ilgili görüşme sağlanmıştır. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ.

Orkun
13 Eylül 2024 11:25

Şikayetim çözüldü teşekkür ederim

19 Ağustos 2024 14:38

Şikayetleri okuyorum çoğu kullanıcıyı sebepsiz yere engellediklerini okuyorum sistemsel bir hata mı var yoksa bilerek mi yapıyorlar belli değil ama açıklama yapamadıklarına göre bilinçli engellediklerini düşünüyorum.

19 Ağustos 2024 14:28

Martı tag şikayetleri çoğalmaya başladı benim de arkadaşımın hesabını askıya aldılar neden aldıklarının bilgisini vermiyorlar. Bir insan birini cezalandırır neden cezalandırdığını söylemez mi saçmalık sürücülere gerçekten değer vermiyorlar Ahmet olmazsa yerine Mehmet olur mantığında düşünüyorlar. Gittikleri yerlere benzin desteği vererek insanları topluyorlar yoksa kimse oralara gitmez bunu kendileri de biliyorlar ama insanların onların yanında durduğu kadar onlar insanlar yanında durmuyorlar bu bir gerçek.

Martı Tag Kullanıcılarının Mağduriyeti Ve Destek Eksikliği

6 Kasım 2024 12:0810.082

10.10.2024 Perşembe günü Martı uygulaması üzerinden aldığım bir yolcuyu bıraktığım esnada sivil polisler tarafından arac...

2 Destek1 Yorum

Martı Tag Kullanımı Mağduriyeti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

19 Mart 2025 11:0244.500

02.01.25 tarihinde Martı Tag yaparken sivil trafik polisleri tarafından aracımın önü kesilerek durduruldum. Yolcu hanıme...

Martı Tag Kullanımı Mağduriyeti Ve Yanıltıcı Bilgilendirme
10 Destek14 Yorum

Tümünü Gör
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih
Martı Uygulaması Hatası

Martı UygulamasıHatası

Ganna
Martı Tag Sürücü Ve Yolcu Mağduriyetleri

Martı Tag SürücüVe Yolcu Mağduriyetleri

Ramazan
Martı Başvuru Belgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Martı BaşvuruBelgesi Alındı 5 Gündür Bekliyor!

Ogün

Öne ÇıkanKonular