Martı Tag Sürücü Kayıt Sürecinde Yaşanan Sorunlar

30 Kasım 2024 22:001.500

Martı Tag sürücü olmak için Martı Tag sürücüye kayıt arkadaşlarımın önerisinde normalde 1-2 saate onaylanıyor dediler. Kayıt oldum. Motor ile kayıt yaptım, üyelik bekleniyor hatası alıyorum her seferinde. Bir an önce çözülmesini talep ediyorum fakat aradığımda hat sürekli meşgule düşüyor.

19 Aralık 2024 20:18

Uzun zamandır martı tag yapmayı düşünüyordum fakat aracım olmadığı için yapamıyordum kendime borç harç bir tane motor aldım martı tag yapmaya başladım benimle birlikte birkaç arkadaşım daha martı tag yapıyor yaklaşık 6-7 aydır tag yapıyorlar BRN Dr. Üye oldum araç ruhsat plaka vb. Her şeyi attım onaylanması biraz uzun sürdü arkadaşlarıma sordum 1-2 saat içerisinde bizim başvurumuz onaylandı seninkisi niye günlerdir sürdü acaba iletişime geç dediler fakat iletişime geçmelik herhangi bir numaraları ilk etapta gözükmüyordu motorumu aldım ve günlerce bekledim bunun üzerine Şikayetvar'a yazmak istedim bu tarz durumlarda direkt firmalar iletişime geçiyor çünkü martı tag'a şikayet var üzerinden şikayet yazdım saçma bit şikayetti başvuru yaptım onaylanmadı tarzında bunu yazmamamın sebebi ise biraz aciliyetim vardı iş yerimden ayrıldım tag yapacaktım ve hesabım açıldı 1 gün tag yaptım ve Şikayetvar'a şikayet yazdığım için hesabım askıya alındı şikayeti kaldırmamı istediler ben de kaldırdım fakat hesabım hala pasif durumda kötü bir niyetim yoktu sadece hesabımın açılması için talep oluşturdum hesabım açıldı ve pasife alındı motor aldım elimde kaldı bu konu ile martı yetkililerinin hesabımı açmasını arz ve talep ediyorum

3 Aralık 2024 14:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Sisteme kayıtlı iletişim numaranızı aradık fakat ulaşım sağlayamadık. Müsaitliğinizi iletmeniz durumunda konu ile ilgili tarafınıza destek sağlayacağımızı belirtmek isteriz. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

Serkan
3 Aralık 2024 17:04

Teşekkür ederim sorunum çözüldü

23 Mayıs 2025 22:331.036

Martı Tag başvuru sürecim onaylanmıyor. İstenen her belgeyi yükledim fakat onaylanmıyor. Defalarca denedim, başvuru belg...

Tümünü Gör
Martı Scooter Aracını Kilitleyememe Sorunu

Martı ScooterAracını Kilitleyememe Sorunu

Deniz
Martı Kaldırımda!

Martı Kaldırımda!

Bekir
Martı Uygulamasında Sıkıntı Var!

MartıUygulamasında Sıkıntı Var!

Semih