Serdar sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 02:08

Merhaba, ben Martı Tag sürücüsüyüm. 4Nisan 2024 perşembe günü saat 21:10 da sivil trafik ekipleri tarafından Martı Tag yaptığım için 32.233 TL ceza yedim ve aracım 60 gün bağlandı. Müşteri hizmetlerini aradım Otopark ücretini vereceklerini söylediler Martı Tag yetkililerinden rica ediyorum; arkamızda durun ve bize destek olun. Bizlerin bu cezayı ödeyecek gücü yok, ama sizin var. Siz bizim arkamızda durun ki biz de sizin arkanızda duralım. Karşı dava açılmasını dile getiriyorsunuz ancak eğer kaybedersek tüm avukat ve dosya masraflarını bize yükletiyorsunuz. Bu, benim alabileceğim bir risk değil. Lütfen arkamızda durun; aksi takdirde sizi destekleyen insanları kaybedeceksiniz.

05 Nisan 2024 08:15 (Şikayetten 6 saat sonra)

Merhaba, Martı ekibi olarak mümkün olan en kısa süre içerisinde kayıtlı iletişim bilgileriniz üzerinden dönüş yaparak yardımcı olacağız. Saygılarımızla, MARTI TAG EKİBİ

05 Nisan 2024 14:13

Hiçbir şekilde dönüş yapılmıyor ve cezam da ödenmiyor müşteri hizmetlerini de arıyorum havada konuşmalar yapıyor ve Antalya'da ki mahkeme deyip duruyor hep aynı şeyleri konuşuyorlar arkanızda durmuyorlar ona göre kullanın programı

Ronaldo
Ronaldo
Şikayeti Çözüldü

Verdimi tag paranı

Furkan
Furkan

Kul hakkı yersen olacağı bu

Serdar

Doğru diyorsun furkan abi vallahi bir daha kullanmam program arkanda durmuyor boşlar hepsi yasallaşmaz da zaten bayram üstü rezil etti bizi

Harun sonuçtan hiç memnun değil

Harun
04 Nisan 2024 15:57
Martı Tag Yaparken 32.233 TL Ceza Yedim Yetkililer Yardımcı Olun
Refiye sonuçtan hiç memnun değil

Refiye
16 Mayıs 2024 18:15
Muratcan sonuçtan hiç memnun değil

Martı Uygulamasıyla Yaşanan Mağduriyet Ve Maddi Zarar

Muratcan