Marmara Kadınlar Kooperatifi Birliği Marmara Kadınlar Birliği Kooperatifi Üyelik Sorunları Ve Para İadesi

06 Eylül 2024 08:43

Marmara Kadınlar Birliği Kooperatifine 15.04.2023 tarihinde üye oldum. Deprem bölgesindeki kadın girişimciler ile iş birliği yapacaklarını söylediler. Üyelik ücreti 10.660 TL ve 400 TL aidat aldılar. Sonrasında ise defalarca aradım, görüşme talep ettim, kimse muhatap olmadı. Ağustos ayında ayrılmak istiyorum dedim, yok efendim biz sizi ziyaret edeceğiz dediler. Sonra dilekçemi gönderdim ayrılmak için, üzerinden 9 ay geçti. Üyelikten ayrılırken 10.660 TL'yi vereceğiz dediler, vermediler. Şimdi ise telefonlarımı açmıyor, mesajlara cevap vermiyor. N**** Hanım, G***** Hanım, B**** Hanım, P**** Hanım. Bunlar aylarca paranız bugün yatacak, yarın yatacak diyerek oyaladı. Üyelikten ayrılma dilekçemi onayladıklarını söylüyorlar ama paramı hala yatırmadılar. Savcılığa gerekli şikayeti de yaptım.

Gazete

Tuğba Hanim iyi Günler, sorununuz konusunda bir ilerleme kaydedebildiniz mi? Konu hakkında bilgi verebilir misiniz?

Gazete

Anladım Tuğba Hanim, hangi ilden suç duyurusunda bulundunuz? Konu hakkında detaylı bilgi almak için bizlerle mail adresi paylaşabilir misiniz?

Tuğba
Tuğba

Maalesef. Savcılığa suç duyurusunda bulundum bekliyorum.

Hülya
Hülya

Çok zor alırsınız paranızı o kadar çok mağdur var

Nurbanu sonuçtan hiç memnun değil

Kocaeli Marmara Pedagoji Haksızlığı

19 Kasım 2023 19:08

17 Temmuz 2023 11:41
Damla sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 19:38