Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Marka Prefabrik Prefabrik Ev Yapımında Yaşanan Sorunlar

16 Eylül 2023 10:31

Marka prefabrik ö**** k**** ile sözleşme yaptık ve evin temeli için fazla bile para ödedik. Parayı ödeyene kadar her gün her dakika günde 50 defa aradılar para yatırın temeli atalım diye. Parayı ödedikten sonra telefonları açmadılar. Bugün temel atacaklar yarın atacaklar diye sürekli yalan söyleyip durdular. 45 gün sonra temeli attılar kavga dövüş kıyametle. Ama eksik beton attılar. Bir de üstüne malzeme parasını hepsini verin. Evi yapacağız diyorlar ama yalan söylüyorlar. Paramızın üstüne konma peşindeler. Ama yine yoklar telefonlarımıza cevap vermiyorlar. Hiçbir şekilde işine sahip değiller. Biz yandık sizler asla ve asla yaptırmayın. Adam

15 Eylül 2023 20:52

Marka prefabrik ile asla anlaşma yapmamak lazım. Aylardır temeli atacağız deyip atmadılar. Paramızı da vermiştik kavga dövüş temel attılar. Şimdi yine para verin malzeme gelsin diyorlar, bizi yanıltmaya çalışıyorlar. Artık avukata gidecek bu olay. Ö**'dan şikayetçiyiz.  Paramızı vermemenin peşindeler.

Yorumlar (5)

Zeynep
Zeynep

Zeynebi @ web. De bizim de davamız sürüyor. Bana da ulaşın beraber hareket edelim. Sorun su : kendisini iflas etmiş bir esnaf olarak gösteriyor hukuk önünde. Ama değil. Bunu ispatlamak için beraber çalışmalıyız

Sunal

Sümeyye hanım size nasıl ulaşabilirim? Aynı kişiler tarafından mağduruz.

Bahsettiğiniz kişiler tarafından bizler de mağdur edildik. Hukuki süreci avukatımız eşliğinde başlattık. Hep beraber kolektif bir şekilde hareket etmemiz adalete erişim hususunda daha yararlı olacaktır. Sizlere nasıl ulaşabilirim?

Sunal

Mehmet bey mail adresinizi paylaşabilir misiniz bende görüşmek isterim bu konuda sizlerle

Sunal

Bu kişi şu an sosyal medya da ***anahtar teslim prefabrik ev*** ismi ile hayalleri çal maya devam ediyor. Biz de mağduruz.

Sözleşmeye Uymayan Firma Ve Geri Ödenmeyen Para

21 Aralık 2024 22:46