Mamak Devlet Hastanesi Acil Hastalara Bakmıyor

03 Mayıs 2024 20:01

3 Mayıs Cuma saat 17:30/18:00 civarında Mamak Devlet Hastanesi acil servisine giriş yaptık. Kardeşim ağrıdan kıvranıyordu ve acildeki sırayı bekleyecek durumda değildi. Oradaki çalışanlar, sarı alandaki doktorlardan rica etmemizi söylediler. Gittim, kardeşimin sırayı bekleyemeyeceğini, ağrının kalbine doğru yayıldığını söylememe rağmen, 'O sırayı bekleyecek, oradaki herkesin bir ağrısı var.' dediler. Ancak başka zaman sorsanız, 'Ülkede acile elini kolunu sallayarak gelenler var.' derler. Yurt dışında böyle olmadığını söylerler; demek ki herkes gerçekten acil değil. Bir daha 'Aciller çok yoğun, halk bilinçsiz.' demeye hakları yok. İsimlerini almak aklıma gelmedi ama bu saat aralığında hangi doktor varsa, hastane tarafından bilinecektir. O sırada masada boş oturuyorlardı ve bakmaya tenezzül bile etmediler. Mamak Devlet Hastanesi acilinde masasında doktor bulmak çok zor; sanki poliklinik gibi, o kadar rahatlar ki hastanız umurlarında değil. Parayla okuyup iş ahlakı olmayan insanlara medet umuyoruz. Özel okullar kapatılsın, işini gerçekten yapan, hastayı düşünen insanlara ihtiyaç var. Sırf parası için seçip başka insanların canlarını yakıyorlar. Kendi yakınları olsa ne yaparlardı? Gözünün önünde kıvranan hastaya nasıl sesiz kalabiliyorlar, anlamıyorum. Cidden, dilerim Allah'tan yolunuza hep sizin gibi insanlar çıkar, amin.

Mamak Devlet Hastanesi'nde Kötü Hizmet Ve İlgisizlik

05 Ocak 2025 13:00
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Acil Serviste İlgisizlik Ve Uzun Bekleme Süresi Mağduriyeti

10 Ekim 2025 17:51
Elif sonuçtan hiç memnun değil

01 Temmuz 2023 01:27