Gamze sonuçtan çok memnun

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Her Randevu İçin Para Talep Ediliyor

09 Ekim 2023 20:58
Gamze'nin Teşekkür Mesajı
“Çok minnettarım bu zor günümde bana yardımcı olan elif hanıma:). Teşekkürler...”

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesinde çocuk psikiyatri bölümüne çocuklarım hakkında bilgi almaya gittiğim için muayene ücreti talep etmektedirler.

Hastane yönetimi ile görüşmeme rağmen ödeme olmadan görüşme olmaz diyorlar. Bu kabul edilemez, eşim ile ayrılık aşamasındayız, bana bilgi vermedikleri için doktor ile görüşmem lazım, anlayışla karşılamıyorlar.

10 Ekim 2023 14:11 (Şikayetten 17 saat sonra)

Sayın Hasta yakınımız Konuyla ilgili hekimle görüşülmüş ve hekim tarafından aile bireyleriyle birebir görüşme talep edilmiş bu durum tarafınıza bildirilmiştir. Saygılarımızla.

11 Ekim 2023 15:09

Hekim ile görüşme ben aradığım için bilgi verildi. Siz iletişime geçmediniz. Ayrıca ben çocuğum hakkında bilgi alacaksam ücret ödemek zorunda değilim ayrıca sizi CİMER'e şikayet edeceğim. Ben yok zamanımda söz konusu çocuklarım olduğu halde borç para bulmaya çalışıyorum. Her iki çocuğum için her defasında nasıl olacak, biraz düşünülsün benim gibi mağdur insanlar vardır, herkesin sesi olsun. Gerekirse TV kanalına bile çıkacağım.

12 Ekim 2023 09:36

Eğer ki acil olarak dönüş yapılmaz ise gerekli merciler ile yoluma bakacağım. Büyük yazdım anlaşılsın diye çocuğumun doktoru ile para karşılığında görüşme sağlanır mı?

16 Ekim 2023 16:54

Ben bu cevabı kabul etmiyorum, ücret ödemeden çocuklarımın gitmiş olduğu hekimlerden bilgi almak istiyorum.

17 Ekim 2023 11:00

Konu ile alakalı hastane yönetimi değil de doktor hanımı aratıyorlar, ve telefonda bilgi veremiyoruz diyerek buraya gelip ödeme yaparak bilgi alabilirsiniz diyor. Sırf para kazanmak için hastanenin prosedürü deyip her görüşmeye 2 bin tl alınamaz benim durumum yok. Eğer ki bu süreç bugün sonlanmaz ise CİMER'e şikayet ederek ne gerekiyorsa yapacağım. Beni kimse yıldıramaz, çocuklarım için her şeyi yaparım

23 Ekim 2023 14:08

CİMER'e yazdım geri dönüş beklemekteyim, umarım CİMER'den size ulaşmadan önce bir aksiyon alırsınız.

13 Aralık 2023 09:49

Çok minnettarım bu zor günümde bana yardımcı olan elif hanıma:). Teşekkürler...

Arda sonuçtan çok memnun

27 Aralık 2023 23:42
Öykü sonuçtan çok memnun

06 Aralık 2024 00:08

06 Kasım 2023 19:24

Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastaneleri Teşhis Konulmayan Deneme Tahtası Çocuklar

03 Temmuz 2024 14:39