Alışveriş Merkezinde Yaşanan Mağduriyet

15 Aralık 2024 23:29

Merhabalar,

15 Aralık tarihinde Maltepe Piazza AVM de hiçbir kanıt gösterilmeden 3 kadın arkadaşım ve ben AVM'den atıldık. Dışarı çıkartıldıktan sonra sebep olarak AVM içerisinde bulunan balkonlardan aşağı tükürdüğümü söylediler ki böyle bir şey yapmadım. Konu ile ilgilenilmesi için kolluk kuvvetlerini aradım ve onları beklerken yağmur yağdığından dolayı güvenlik alanında beklemek istedim fakat buna da izin verilmedi. Dakikalarca yağmur altında suçsuz yere ıslanmak zorunda kaldık. Şikayette bulunmak için bir güvenlik görevlisi ile danışmaya gitmek istedik ancak yine yağmurda yürüyerek diğer giriş kapısına gitmemizi söylediler. Diğer kapıya gidip danışma ile görüştüm bir şey yapamayacaklarını ve şikayette bulunabileceğimi söylediler sadece. Güvenlik amiri ile de görüştüm ve tekrar kontrol edeceklerini ama şu an giremeyeceğimizi söyleyerek çıkmamız gerektiğini söyledi. Yine yağmurda ıslanmamak adına güvenlik hanıma bari metro çıkışına kadar eşlik edin dedim ancak bu konuyu sorduğu kişiler tarafından buna da izin verilmedi ve sırılsıklam bir şekilde metroya geçtik. Hem misafirlerim ile eğlenmek için gittiği AVM'de misafirlerim yapmak istediklerini yapamadan dönmek zorunda kaldı hem ben onlara karşı mahcup duruma düştüm ayrıca yapmadığım bir eylemden dolayı suçlu duruma düşürüldüm. Bu konuda gerekli adımların atılmasını talep ediyorum.

06 Ekim 2023 20:09

Güvenlik Görevlisinin Kaba Tavrı