Malitur Malı Tur Mağduriyeti

Malitur Malı Tur Mağduriyeti
Aysima
21 Eylül 2024 18:04

Merhabalar, 15 Eylül sabahı Doğu Karadeniz turuna rehber K*** E***** ile başladık. Turun bize ilettiği bilgide rehber havalimanında karşılayacak şeklinde yazıyordu. Rehber beyefendi bizi karşılamadı, Trabzon'a inene kadar görmedik. Tur devamında da ilgisiz anlatım eksikliği vardı. Gezilecek yere yaklaştığımızda iki kelime bir bilgi geçip turu yaptırdı. Bize tur boyunca rehberlik hizmeti pek almadık desek de yeri var. Açıkçası Malitur şirketinin sağladığı rehber harici tüm hizmetlerden memnunuz ama rehberden kesinlikle memnun değiliz. Tavırları agresifti, gergindi ve rehberlik hizmeti vermedi. Son günümüzde de gezi turumuz rehber bey ve şoför alkol kullandığı için son gün turumuzu yapamadık. Rehber kendi belirlediği saatten yarım saat geç kalmasına rağmen bizlerle ters konuştu ve tutarsız, agresif hareketler sergiledi. Seviyesizce konuştu. Bu nedenle biz de tura rehber K*** E***** ve şoför O**** Bey ile alkollü oldukları için devam etmek istemedik. Son günümüzde turun desteğiyle kendimiz rehbersiz gezmek durumunda kaldık. Rehber K*** Bey'den şikayetçiyiz. Bu kurumda olması kurum için büyük bir kayıp bence. Kesinlikle bir daha Malitur turlarında karşılaşmak istemiyorum. Bundan önceki hiçbir Malitur'unda böyle bir saygısızlık ve seviyesizlikle karşılaşmadık. Son günümüzde hizmet alamadık ve iki şehri gezemedik. Bu konuyla alakalı mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Konuyla alakalı geri dönüşünüzü bekliyorum.

17 Ekim 2024 15:45 (Şikayetten 25 gün sonra)

Oya

Biz de İtalya turu aldık. 44kişi bizi mahvettiler. Yaban ellerde çok zorluk çektik. Yedi kişi uçağı kaçırdı ve kaderine mahkum edildi. Son anda koridor açtırmasaydım bizler de kalacaktık. Devletin bunları düzenlemesi gerekli. Turlara hangisi olursa olsun katılan herkes mağdur

Murat
Murat

Malı tur çözüm sunmazken ücret iadesi dahi yapamayan bir şirket ve dahası insan sağlığıyla oynuyor

İrem
20 Eylül 2024 21:18