Malitur Karadeniz Batum Tiflis Turu

Burçin
21 Eylül 2024 19:08

Merhabalar, 15 Eylül sabahı Doğu Karadeniz turuna rehber K*** E*******'le başladık. Turun bize ilettiği bilgide rehber havalimanında karşılayacak şeklinde yazıyordu. Rehber beyefendi bizi karşılamadı, Trabzon'a inene kadar görmedik. Tur devamında da ilgisiz anlatım eksikliği vardı. Gezilecek yere yaklaştığımızda iki kelime bir bilgi geçip turu yaptırdı. Bize tur boyunca rehberlik hizmeti pek almadık. Açıkçası Malitur şirketinin sağladığı rehber harici tüm hizmetlerden memnunuz ama rehberden kesinlikle memnun değiliz. Tavırları agresifti, gergindi ve rehberlik hizmeti vermedi. Son günümüzde de gezi turumuzu rehber bey ve şoför alkol kullandığı için son gün turumuzu yapamadık. Rehber kendi belirlediği saatten yarım saat geç kalmasına rağmen bizlerle ters konuştu ve tutarsız agresif hareketler sergiledi. Seviyesizce konuştu. Bu nedenle biz de tura rehber K*** E. ve şoför O**** Bey'le alkollü oldukları için devam etmek istemedik. Son günümüzde turun desteğiyle kendimiz rehbersiz gezmek durumunda kaldık. Rehber K*** Bey'den şikayetçiyiz. Bu kurumda olması kurum için büyük bir kayıp. Bence kesinlikle bir daha Malitur turlarında karşılaşmak istemiyorum. Son günümüzde hizmet alamadık ve iki şehri gezemedik. Bu konuyla alakalı mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz. Konuyla alakalı geri dönüşünüzü bekliyoruz.

17 Ekim 2024 15:45 (Şikayetten 25 gün sonra)

Gizem
21 Eylül 2024 17:04