Meyrem sonuçtan hiç memnun değil

Makbul Fatih Şehremini Şubenizin Saygısızlığın Ve Eğitimsizliği

Meyrem
14 Ekim 2023 18:55

İstanbul şehremini şubesi hemen hemen her gün gidiyoruz. Dün alışveriş yaparken yanımdaki personele 'burası kaçta kapanıyor?' diye sordum. Bana bakıp cevap vermedi, daha sonra tekrar sordum. Umursamaz bir tavırla yüzüme dahi bakmadı. Ben de ses çıkarmadım, alışverişime devam ettim. İndirimde giren pirinçi poşetine doldururken 'kör müsünüz? Dışarıda yazı astık, 3 kiloda fazla alınmıyorum' diyen bende sinirlendin. Kibar sakince söyleyemiyor musunuz? Müdürünüzü çağırır mısınız?' dedim. Bana verdiği tepki 'sen kimsin ki müdürü çağırıyorsun?' dedi. Daha sonra müşteriler varken benimle tartıştığı için sinirlendim. Tabi laf söyledim, kendisini kafadaki be olduğu belli olmayan hanımefendi arkadaşını savunacak o size cevap vermek zorunda değil diyerek tersledi. Beni gerçekten böyle sorumsuz ve eğitimsizlik personel çalıştırdığınıza inanmıyorum. Asla güler yüz yok, onu geçtim cevap dahi verme tenezzülünde dahi bulunmuyorlar. Kendisinden şikayetçiyim. Bu işin peşini bırakmayacağım.

16 Ekim 2023 08:58 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Koşulsuz Müşteri Memnuniyeti ve Hijyen şirketimizin en önem verdiği konuların başında gelmektedir. Bizimle iletişim bilgilerinizi paylaşabilir misiniz. Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede sizinle irtibata geçilecektir. Sevgi ve saygılarımızla

Orhan
24 Nisan 2024 01:48
Arzu sonuçtan çok memnun

14 Ağustos 2023 00:03

Makbul Mağaza Çalışanlarının Yanlış Suçlaması!

E.gül
10 Ocak 14:52