30 Eylül 2023 19:16

Trendyol üzerinden 7 ürün siparişi verdim. Sipariş numaram 2252552107. Ruşeymli krep ununda paketi açmadan böcek gördüm ve canlıydı fotoğrafını çekmek için uzunca bir süre basında bekledim. Çocuklarla ilgili bir üründe bu şekilde dikkat edilmemesi çok üzücü. Sağlıklı, organik olsun diye imkanlarımızı zorlayıp aldık, böcek mi yedirmeliyiz. Paketler elime sadece 1 hafta önce ulaştı yani saklama hatası falan değil.

30 Eylül 2023 22:38 (Şikayetten 3 saat sonra)
Eda
Eda
30 Eylül 2023 23:53

Kapalı paketin içini açıp ben koyamayacağıma göre...? Bir haftadır bende zaten. Tek bir ürünü iade etsem ne olur hepsinde paket açıp böcek mi arayacağım belge olsun diye tiksinti geldi zaten hepsini çöpe atacağım. Başka kimsenin başına böyle bir şey gelmesin. Daha dikkatli olunsun diye paylaşıyorum. Fark etmesek yiyecektik. Bu kadar basit olmamalı.

02 Ekim 2023 08:22

Bu durum yetklilerime iletilecektir. Sorun olmadığı takdirde diğerlerini kullanmanızda sakınca olamayacağını belirtmekle beraber takdir sizindir. Sevgiler,

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Bebek Gıdasında Böcek Şoku: Güvenilirlik Sorgulanıyor

Dilara
13 Mart 2025 09:49
Bebek Gıdasında Böcek Şoku: Güvenilirlik Sorgulanıyor

Makarna Lütfen Ürününden Böcek Çıktı!

03 Ağustos 2023 08:13

07 Temmuz 2025 17:03
Defne sonuçtan memnun

24 Ağustos 2023 20:24
"İlk konuştuğumuz hanımefendiyle çözüm sağlayamadık fazlaca ticari düşünüp ürünleri alırken zorlama yoluna gidiyordu. Çözümü ismini hatırlamadığım bir beyefendiyle sağladık. Kuru gıda ürünlerin hepsini iade ettim ücret iadesini hemen yaptılar. Kargoyu hemen gönderiyorum dediğimde bile acelesi yok filan dediler bence bu şekilde olmalıydı en başından itibaren. Teşekkürler."

14 Ekim 2024 19:20