Fatmagül sonuçtan çok memnun

İşbirlikçi Madame Coco Ve Hepsijet'İN Paramı İade Etmemesi

13 Eylül 2024 14:31
Fatmagül'ün Teşekkür Mesajı
“Markaya değil şikayet var ailesine teşekkür ederim”

Merhaba, şikayetim Madame Coco markası ve Hepsijet ile ilgilidir. 28 Ağustos tarihinde bana gönderdikleri yanlış teslimatı (valiz siparişi vermişken tencere seti gönderdiler) adresimden almaları için Madame Coco' yu arayarak
iade talebi oluşturdum. 29.08.2024 tarihinde Gönderdikleri kurye Hepsijet firmasından geldi ve ürünü aldı gitti. Görüntüler kamera kaydı ile mevcuttur. Tarafıma belge ve takip numarası vermemesi üzerine Madame Coco müşteri hizmetlerini arayıp ürün depoya ulaştı mı, ürünü Hepsijet personeli alıp ne yaptı bu soruların cevaplarını ne Hepsijet'ten aldım ne Madame Coco müşteri hizmetlerinden. Madame Coco müşteri hizmetlerini aradığımda bana gönderdikleri kurye için her defasında sorun olmadığını belirterek beni 22 Ağustos tarihinden beri oyalamakta bana yanıltıcı bilgi vermektedir. Ek olarak geri dönüş yapmamakta ben aradığımda ise kargo firmasıyla iletişime geçip yanıt alamadıklarını, kayıt oluşturup tarafıma dönüş yapacaklarını söylemekten ileri gidememişlerdir. Hala anlaşmalı olduğu kargo firmasıyla iletişime geçip olayı çözüme kavuşturmamakta ısrarcı olan bu firma yalancı ve öteleyen temsilcilerine sahip ve asla güvenilir değildir. Para iadesi gerçekleşmesi gerekirken ürünün depoya ulaştığı bilgisini bile bana geri dönüş yapacaklarını söyleyip asla dönüş yapmayan muhatap bulamadığımız bir firmadır. Bakırköy Hepsijet şubesi ürün hakkında şeffaf bilgi verememekte ve bu hatanın birinci zinciri olarak asla üstüne düşeni yapıp ürünün ne olduğu hakkında araştırma yapmamaktadır.
İki firmada beni birbirlerine yönlendirmekten başka bir iş yapmayıp sadece zaman kaybı ve bilgi kirliliğinden ibaret bir süreç oluşturmuştur. Bütün bunları Madame Coco'nun bana gönderdiği kurye ve kendi hataları yüzünden olan yanlış ürün teslimatı yüzünden yaşamaktayım. Ve bu kendi hatalarının düzeltilmesi için bir muhatap bulup paramı geri alamıyorum! Kargocu arkadaşa teslim ettiğim görüntüler ektedir.

13 Eylül 2024 15:19 (Şikayetten 48 dakika sonra)
20 Eylül 2024 16:58
24 Eylül 2024 00:13

Markaya değil şikayet var ailesine teşekkür ederim

24 Ağustos 2024 12:13

10 Mayıs 2025 12:17
İpek sonuçtan çok memnun

16 Ekim 2025 07:02
"Hızlı bir şekilde Geri dönüş sağladığınız için öncelikle Madame Coco ailesine çok teşekkür ederim. Bugün başkasına teslim edildiği söylenen ama ortada olmayan tüm ürünlerim (4 parça ) adresime teslim edildi. İlginiz ve hassasiyetiniz için çok teşekkür ederim."
Nisa sonuçtan hiç memnun değil

13 Eylül 2024 12:50
Eylül sonuçtan çok memnun