Macfit İcra Takibi Ve Cayma Bedeli

22 Eylül 2023 13:56

Bu markayı ve salonu kimse tercih etmenizi tasvip etmiyorum. Benim 1 yıllık taahhütlü bir sözleşmem, üyeliğim var bu kurumda. 5-6 neredeyse sorunsuz bir şekilde ödememi gerçekleştirdim. Sonraki aylarda biraz gecikmeli olabiliyordu ama ödememi yapıyordum. Zaten spora da vakit ayıramadığım bir dönemdi ve tamamen aklımdan çıkmış ve ödemeyi yapamadığım bu sürede Macfit kendi kendine üyeliğimi bitirmiş üstüne benden cayma bedeli istiyor. Üyeliğimi ben sonlandırmış olsam cayma bedelini de öderim. Üyelik benim talebimle sonlandırılmadı. İnsanları soktuğunuz bu durum ciddi derecede saçma. Müşteri hizmetlerini arıyorum bizim konuyla alakalı bir bilgimiz yok diyor. İdari rakip birimine bildirilecekmiş bir de bu süre 3 günmüş. Öncelikle imzaladığım sözleşmeyi, iptal olan ve kimsenin bilmediği üyeliğimin detaylarını istiyorum. Kaç ay ödeme yapmamışım. Ve ben sözleşmeyi imzalarken cayma bedeli ne kadardı? Yani benim 3 ay daha üyeliğim olması gerekiyordu. Üyeliğim 25.11.2022 de başlatılmış. Yani kalan ödemem 3 aylık bir ücret diyelim. Bunların ücretlerine nasıl bir ücret yansıtmış olabilirsiniz de benden 2548 TL gibi bir tutarı 3 günde ödememi bekliyorsunuz? Bunu yapmayı bırakın, bana neden üyeliğimi iptal ettiğinizi, hangi sebepten ötürü 2548TL talep ettiğinizi detaylı şekilde açıklayın. Ekstra olarak insanları oraya buraya sevk edip takip başlatmak yerine bilgi verip iletişime geçin. Teşekkürler.

22 Eylül 2023 14:33 (Şikayetten 36 dakika sonra)

Merhaba, Talebinizle ilgili bilgilendirme tarafınıza telefon ile yapılmıştır. Saygılarımızla, MACFit

Ayşe
Ayşe

Sonuç ne oldu acaba

Macfit Üyelik İptalinde Yüksek Cayma Bedeli Şoku

11 Aralık 2024 18:28
Betül sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 16:42