Kübra sonuçtan hiç memnun değil

Lvs Mağazacılık Tokat İadeyi Oyalıyor

24 Nisan 2024 18:12

Hepsiburada'dan LVS Mağazacılık'tan Igor marka 19 numara sandalet satın aldım. Kargoya teslim tarihinin üzerinden 3 gün geçtikten sonra akşam saatlerinde kargom teslim edildi. Ancak bana 20 numara sandalet gönderilmişti. İrtibata geçtiğimde stoklarında 19 numara olmadığını belirttiler. Stokta olmayan bir ürünün satışını yapmalarının sebebini sorduğumda ise bir cevap alamadım. Ürünü 2 saat içinde iade etmek için geri gönderdim. İadeyi teslim ettikten sonra defalarca iade talebinin onaylanması için iletişime geçmeye çalıştım. Sürekli olarak en kısa sürede işlemin tamamlanacağı söylendi. Ancak 3 gündür hala onaylanmadı. Depo sorumlusu telefonuma cevap vermiyor. Bu durum ahlaki olmayan bir ticaret anlayışını gösteriyor. Keşke satın almadan önce satıcı hakkında araştırma yapsaydım. İade onayı beklerken ürünün fiyatında artış oldu.

25 Eylül 2024 13:56 (Şikayetten 5 ay sonra)

Merhaba Sizlere yardımcı olabilmemiz için sipariş numaranızı tarafımıza iletebilir misiniz?

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

23 Mart 2024 00:36
Aybüke sonuçtan çok memnun

Lvs Brand Siparişi İptal Etti Fiyatı Artırdı

Aybüke
10 Mayıs 2025 21:58
"Son görüşmüş olduğum müşteri temsilcisine çok teşekkür ediyorum sorunumu hızlıca çözüme kavuşturdu, Hepsiburada ile herhangi bir sorunum yoktu satıcının yapmış olduğu davranıştan dolayı şikayetim vardı."
Lvs Brand Siparişi İptal Etti Fiyatı Artırdı
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

13 Mayıs 2024 18:02
İlyas sonuçtan hiç memnun değil

01 Mart 2025 09:18