Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Gebe Polikliniği Deneyimi

21 Ağustos 2024 20:00

Bugün Lütfü Kırdar Şehir Hastanesinde randevum vardı. Gebe polikliniğinde bebeğimin ilk kez kalp atışlarını duyacağız hayali ile geldik ama rica etmeme rağmen eşimi içeri almadılar. Ultrason monitörünü sadece kendi göreceği şekilde tutan doktor hanım, muayene sonunda ancak rica minnet 5 saniyelik bebeğimi gösterdi, kalp atışlarını dinletmedi. Eşim göremedi, en azından videosunu alabilir miyim dediğimde; video çekemezsin, madem eşinin görmesini istiyorsun, kalp sesini duymak istiyorsun, videosunu almak istiyorsun o zaman özele gideceksiniz dedi ve sadece belli belirsiz baştan savma çektiği 1 adet ultrason kağıdını verip soru sormama bile fırsat vermeden sıradaki diye seslendi. Benim ilk gebeliğim ve böyle özel bir anı mahvettiniz. Zaten özel hastaneye gidecek durumumuz olsa sizinle muhatap olmayız, gideriz özel hastaneye. Yazık, gerçekten yazık. Sizi ve sizin gibi doktorları Allah'a havale ediyorum. Keşke size maruz kalmak zorunda kalmasak.

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim

05 Mart 2024 21:48
Omer sonuçtan hiç memnun değil

Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi Doktorun İlgisiz ve Kaba Davranışı Nedeniyle Mağduriyet Yaşadık

29 Eylül 2025 14:38
Merve sonuçtan hiç memnun değil

30 Eylül 2024 12:30
Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi İstanbul Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Randevu Şikayeti

02 Ekim 2023 10:43