İzmir Bayraklı Şehir Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği Çok Yetersiz

27 Aralık 2023 11:42

Bugün sabah saatlerinde kadın doğum polikliniğine gittim ve içeri muayeneye girdiğim zaman sedyelerin üzeri aşırı pisti ne doktor ne de oda da bulunan diğer 3 bayan hiç birisi bir önceki hastadan kalan eşyaları sedyeden kaldırmadı ben kendim alıp bir yerlere koymak zorunda kaldım. Bebeğimin kalp atışını duymak istediğimde bu ısı bebek için uygun görmüyoruz deyip kalp atışı dinletilmedi bana. Ultrason görüntüsü istediğim de makinemin kağıdı yok denildi. Riskli gebelik şüphesi olduğu için başka bir doktora gönderildim sonuçta ne olduğunu detaylı öğrenmek zorundayım, oraya gittiğim de ise sırf kapıdan sıra numarası aldığım için beni sıram gelmesine rağmen içeri alıp muayene etmediler. Saati gelmeyen hastanın randevu isminin yanmasını sağladılar hep. Hem insanlara riskli diyorsunuz hem de başka hiçbir açıklamanız yok. Geliştirin artık kendinizi. Kapıda yazan doktor ismi ile içerideki isim zaten hiç uymuyor. İnsanlar mecbur kalıp geliyor ve sizler gibisi yüzünden pişman oluyor. Bence en baştan genel bir kadro kurmanız şart. Kimsenin hastalığı sizin oyuncağınız değil!

22 Ocak 2024 10:00

Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi Kadın Doğum Doktorundan Şikayetçiyim

05 Mart 2024 21:48
Buket sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Şehir Hastanesi Kadın Doğum Bölümünde Yapılan Saygısızlık Ve İnsana Değersizlik!

26 Haziran 2023 05:23