Lumini Aura Siparişimden Haber Yok

10 Ocak 2024 13:11

Lumini Aura adlı sitenin çanta reklamı platformlarda sürekli önüme çıkıyordu. Beğeniler ve güzel yorumlar vardı. Ben de beğendiğim için 01.01.2024 günü sipariş verdim. Bana, alışveriş sırasında, kısa süre içinde siparişimle ilgili mesaj gönderileceği bildirilmesine ve reklamında üç içinde kargoya verileceği belirtilmesine rağmen, şu ana dek siparişimle ilgili hiçbir mesaj gelmedi.

Kendilerine e-mailler gönderdiğim halde dönmediler. Sadece reklam amaçlı, sanırım paralı üyelikle ilgili bir email gönderdiler. Zaten şikayetimi de bunlara yanıt olarak gönderebildim. Parasını ödediğim üründen haber yok.

Sosyal platformlar böyle kötüye kullanımlara nasıl alet oluyorlar anlayamıyorum.

Emine
20 Ocak 2024 20:53

Bugün itibariyle çanta geldi. Doğrusu şaşırdım. Beklemiyordum. Hala hiçbir bildirim yok. Siparişimi görüntüleyemiyorum. Siteye ulaşamıyorum. Olumsuz yorum yazdığım için reklamı da önüme çıkmıyor. İnsan siparişinden şüpheye düşüyor. Çanta reklamındaki gibi görünüyor. Güzel. Ne diyeyim. Teşekkürler.

Lumini

Merhaba Sayın Müşterimiz, Öncelikle bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Mailler sistem üzerinden tarafınıza otomatik olarak gönderilmektedir. Genelde herkesin spam kutusuna geldiği için fark edemeyip bize yazabiliyorlar. Ayrıca sistemsel bir hata bile olsa bize ulaşan herkese mutlaka dönüş yapmaktayız. Özel olarak e-mail adresimiz üzerinden tekrar kargo takip numaralarını da gönderebiliyoruz. Web sitemizde 3 iş günü içinde kargoya verildiği yazmaktadır. Politikalar kısmına da da ithal olmasıyla ilgili tüm detaylara yer verilmiştir. Hatta çantamız çok sevildiği için artık Türkiye'de üretime geçerek kargo sürecini kısalttık ki siz değerli müşterilerimize daha iyi hizmet verelim. Çantanızı iyi günlerde kullanın. Sevgiyle Kalın...

Rezan

Ürününüz geldi mi? Biz de aldık hala gelmedi. Sanırım Çin'den geliyormuş.

Emine

Hayır hala gelmedi. Haber de yok.

Merve sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2024 00:35

06 Mart 2024 20:28
Lumini Aura Siparişime Ulaşamıyorum. Geri Dönüş İstiyorum
Bihter sonuçtan hiç memnun değil

Luna&Lace Gelmeyen Sipariş

01 Kasım 2024 22:59