Lüleburgaz Devlet Hastanesi MHRS Randevu Sistemi Ve Doktor İlgisizliği

11 Temmuz 2024 13:53

MHRS hizmetini kullanarak Lüleburgaz devlet Hastanesi cildiye bölümüne randevu almak istedim ancak her zamanki gibi randevu bulamadım. Bunun üzerine devlet hastanesine giderek kayıt bölümünden randevu müracaatında bulundum. Görevli arkadaş randevu veremeyeceğini, boşluk olmadığını söyledi ancak cildiye bölümünde **** ******* isimli doktorun olduğunu ve kendisinden ricada bulunmamı söyledi.

İlgili doktorun yanına gittiğimde saat 11.15'ti ve hasta bulunmamaktaydı. Kapıyı çalarak doktor hanıma randevu bulamadığımı ve durumumu izah ettim. Randevusuz hasta bakmadığını söyledi. Saat 11.15 olmasına rağmen yanındaki sekreter hanım da randevusuz doktor hanımın hasta bakmadığını tekrarladı.

Maalesef muayene olamadım ve ilgili bölümden ayrılmak zorunda kaldım. Hastasının olmamasına ve müsait olmasına rağmen ilgilenmemesi bana pek etik bir hareket olarak gelmedi. MHRS randevu sisteminde randevu alamıyorsun, hastaneye gidiyorsun vezneden randevu alamıyorsun, doktora gidiyorsun müsait olduğu halde bakmıyor, çözüm üretmiyor. Bu sistem nasıl düzelecek? İlgililerin daha duyarlı olması temennisiyle.

Kocaeli Devlet Hastanesi Cildiye Doktoru Ve Asistanı

28 Mart 2024 20:45
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Lüleburgaz Devlet Hastanesi Lüleburgaz Dahiliye Bölümü Randevu Ve Muayene Sıkıntısı

20 Kasım 2023 12:45
Seyhan sonuçtan hiç memnun değil

Muş Devlet Hastanesi'nde Randevu Sorunu Ve Hasta Mağduriyeti

24 Aralık 2024 15:11