Ali sonuçtan memnun

Lufthansa Luftansa Artık Eski Kalitede Değil

15 Ağustos 2023 17:23

28 Haziranda Antalya'dan Frankfurt aktarmalı Philadelphia uçuşu gerçekleştirdim. Philadelphia'ya indiğimde bavulum gelmedi ve oradaki görevli ertesi gün geleceğini söyledi. Fakat tam tamına 4 gün sonra geldi. Geciken uçuşlar için 90 Euro'luk katkı sağlayacaklarını taahhüt ediyorlardı Lufthansa. Fakat her yazışmamızda yeni bir evrak, yeni bir bilgi istediler. Sürekli zorluk çıkarttılar fakat ben istedikleri tüm bilgi ve evrakları yolladım. Her seferinde şimdi de 10 gündür cevap bile vermiyorlar. Lufthansa'nın bu kadar kalitesizleştiğine şok geçirdim. Benim bildiğim kaliteli bir Alman havayoluydu fakat kusurlarını telafi edeceklerine 90 euro'yu nasıl kaçırırız kafasına girmişler. Yazık.

Ali
Ali
28 Temmuz 2025 15:23

Kısmen yardımcı olundu

Evden Çalışma İlanı Sonrası Kimlik Bilgilerimin Kötüye Kullanılmasından Endişeliyim

07 Haziran 2025 14:04
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-4-84.jpg
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-3.jpg
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-2.jpg
evden-calisma-ilani-sonrasi-kimlik-bilgilerimin-kotuye-kullanilmasindan-endiseliyim-1.jpg

Lufthansa Ve Sunexpress Ortaklığında Check-in Sorunu Yolcuyu Mağdur Ediyor

17 Mayıs 2025 16:00
Lufthansa Ve Sunexpress Ortaklığında Check-in Sorunu Yolcuyu Mağdur Ediyor
Arman sonuçtan hiç memnun değil

Kullanamadığım Biletin Ücretinin İadesi Yapılmadı

23 Ekim 2025 23:22

30 Haziran 2025 18:48
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Check-in Sonrası Biletimin Satılması Ve Mağduriyet Yaşadım

22 Haziran 2025 14:37