Loreal Paris Eve Kozmetik Mağazacılık

Loreal Paris Eve Kozmetik Mağazacılık
27 Kasım 2023 21:17

Marmara Park Beylikdüzü mağazasından 17/11/2023 tarihinde satış görevlisinin tavsiyesi ile Loreal marka fondöten satın aldım. Satın alırken, bu rengin yüzüme çok açık olabileceğini dile getirmeme rağmen, satış görevlisi fondötenin yüzümü aydınlık göstereceğini ifade etti. Eve gidip ürünü denediğimde, yüzümde çok kötü durduğunu fark ettim ve ürünü iade etmek için mağazaya geri götürdüm. Kasadaki görevli, rengin çok açık olduğunu ve bana uymadığının normal olduğunu belirterek iade alacaklarını söyledi. Ancak yanımda kredi kartım olmadığı için eve gidip kartımı aldım ve mağazaya geri döndüm. Bu sefer başka bir mağaza görevlisi, kesinlikle iade yapılamayacağını belirtti. Israr etmem üzerine telefon numaramı alıp beni arayacaklarını söylediler, ancak kimse tarafından aranmadım. Ürüne 359,90 TL ödeme yapmıştım ve ürünü ben seçmediğim halde, tamamen satış görevlisinin önerisiyle satın almıştım. Kusurum olmayan bu durumdan dolayı yaşadığım mağduriyetin giderilmesini ve iadenin kabul edilmesini talep ediyorum. Teşekkürler, Dilek K***

28 Kasım 2023 09:38 (Şikayetten 12 saat sonra)

12 Eylül 2024 17:06
Hepsiburada Loreal Mağazası Değişim Yapmıyor

23 Haziran 2024 15:07
Loreal Paris Düzgün Paketlenmeyen Ürünler Müşterinin Arkasında Durmayan Trendyol
Şeyda sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2025 20:34
Loreal Paris Kategorileri