Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Loop Coaster Tam Bir Hayal Kırıklığı Oldu!

29 Temmuz 2024 18:10

Hevesle cuma günü 1 adet Loop coaster kırmızı renkli ve modeli elektrikli bisiklet aldım. https://loopebike.com/urun/coaster/ Satış açıklamasında ürün km mesafesi 80-100 km denmesine rağmen ilk şarjda 17km 2. Şarjda da 35 km gitti. Ayrıca şarj cihazı aşırı ısınıyor. Üründe markaya güvenerek satın aldım ama bu kadar yetersiz olabileceğini düşünmemiştim. Düz yol süper ama yokuşlarda çok zorluyor, Böyle heybetli bir elektrikli bisiklette yokuş desteğinin daha rahat bir kullanım olması lazım diye düşünüyorum, çok hızlı şarj düşüyor sürüş de devamlı rahatsız eden bir ses var ve satışta belirtilen 80-100km yaklaşmadı bile!
Satıcıya durum bildirdim batarya değişimi ve şarj cihazı değişimi yapılım dedi ama bakalım sorun çözülecek mi!

Loop markası yetkililerinden talebim kurulumu tam manası ile yapılmış, batarya süresi katalogda belirtilen nitelikte ve ısınmayan bir şarj cihazı ile ürünün tamamının değiştirilmesini talep ediyorum!

Hakan
Hakan
04 Ağustos 2024 18:56

Ürün batarya satıcı tarafından değiştirildi ama max 40 km gitti. Ekran görüntülerini satıcıya ilettim bakalım ne olacak!80-100 km diye ilanında yazan değerlerin yanına bile yaklaşmadı. Ayrıca markada dönüş olmadı!

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Karoval Motorwoks Bozuk Sıfır Cihaz ( Ayıplı Kusurlu Mal)

27 Eylül 2023 17:20
Okan sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Elektrikli Bisiklette Sorunlar Bitmiyor, Destek Alamıyorum!

15 Eylül 2025 22:12

23 Ekim 2023 14:31

27 Eylül 2023 13:43
Erdoğan sonuçtan çok memnun

17 Ocak 2025 23:48
"Şikayet var..com adresine yaptığım şikayetim sonrası hedef Yapı market ile yapmış olduğum görüşme sonrasında ürünle ilgili departman sorumlusu Fatih ve Erol bey konuyla öncelikli olarak ilgilenerek ürünümün yenisiyle değişimini yapmak kaydıyla en kısa sürede sorunuma çözüm getirmişlerdir. Müşteri odaklı birebir iletişimleri ve ürünlerinin arkasında durmaları bizzat şahsım adına güven vermişlerdir. Kendilerine ve Hedef Yapı Markete teşekkür ediyorum. Rown teknik servisine de üründe ki hatayı müşteri memnuniyeti adına tespit edip ilgilendikleri için ayrıca teşekkür ederim."