Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Van Lokman Hekim Memnuniyetsizliği

30 Haziran 2024 13:58

24.06.2024 tarihinde Van Özel Lokman Hekim Hastanesinde sezaryen doğum yaptım. Hayatımda gördüğüm en ilgisiz kadın doğum bölümüydü. Gece saat 11e kadar sorun yoktu ancak narkoz etkisi geçtikten sonra hiçbir şekilde iğne, ağrı kesici yapılmadı, sabah 9 a kadarda ilaç yok gelmedi daha denildi. 9 dada doktorum onlara nasıl sadece 11de ağrı kesici yapıldı diye kızdığı için tavır aldılar. Damar yolu çıkmış koluma ağrı kesici yapıldı, sayısız damar yolu açıldı zaten ondan bahsetmiyorum. En önemlisi bebeğime sabah bakan doktor sarılık ve enfeksiyonu hakkında hiçbir şey demediği için bebeğimiz uyanmadı hiç en son hastaneye gittik enfeksiyonu varmış. Eğer bize denilseydi ona göre hareket edebilirdik. 2 dakika da muayene olmaz yeni doğan bebek için. En son çıkışta sezeryanlı hastaya buraya gelsin damar yolunu çıkarırım deyip sonra bir sinirle gelip çekerek damar yolunun çıkarılması da cabasıydı. Gerçekten biz 25.000 TL ödedik bu doğuma. Ancak her şeyiyle kötüydü.

20 Eylül 2024 02:15

24.06.2024 tarihinde doğum yaptım. Devlet hastanesinin en kötü halini gördüm diyebilirim. Paranla nasıl rezil olunur gösterdiler. 25.000 Türk lirası verdik. Sezaryen sonrası sadece gece 23.00 ağrı kesici verilip sabah 9 a kadar hiçbir ilaç vermedikleri için çok ağrı çektim. Sabaha kadar ağladım. Hastanede ilaç yokmuş. Hastane ile görüştüğümde doktor talep etmeden yapamıyoruz diyorlar. Doktoruma sorduğumda ise orderim da belirttim 4 saate 1 ağrı kesici yapmaları gerekiyordu dendi. Halkla ilişkilerdeki bayanın beni salak yerine koyup yalan söylemesi. Hemşirelerin sayısız damar yolu açmaları, tavırları, bebeğime gelen çocuk doktorun 2 dakika da muayene etmesi, onun yüzünden bebeğim ileri derece sarilik ve hastaneye yatması gereken derecede enfeksiyon olduğunu öğrendik. Nasıl bakılıp ta başlangıç olduğunu söylemezler. Kendimi geçtim bebeğime acımadılar. Ayrıca aylar geçmesine rağmen hastane doğumumu sisteme işlemediği için rapor paramı alamıyorum. Aradığımda açılmıyor telefonlar. Paranızla rezil olmak istiyorsanız gidebileceğiniz sayılı hastanelerden... İlgili yerlere şikayetimi ilettim. Bana ve bebeğime acımayan bu hastaneyi mahkemeye de vereceğim..

03 Temmuz 2024 15:52 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Şeymanur
Şeymanur
06 Ağustos 2024 00:38

Bana halkla ilişkiler tarafından dönüş sağlandığın da gayet açık bir şekilde yalan söylenildi. Olayın üstü kapanmaya çalışılıyor. Halka ilişkiler durumu doktorum ile görüştüğünü doktorumun ben talep etmediğim sürece siz ilaç veremezsiniz dediğini söylediler. Ancak doktorum oraya order yazdığını ve bana 4 saatte 2 ağrı kesici yapılması gerektiğini yazdığını dile getirdi. Asla sonuçtan memnun kalmadım. Ben ve bebeğime yapılan ihmalin sonucu olacaktır.

Engin
Engin

Merhaba doğum ücreti normal sezaryen aynımı 25 mi bu hastanede hastanede gerçekten ilgi alaka bakım yok mu ona göre başka yere gideyim

Doğum Sonrası Hizmetlerde Eksiklik Ve İlgisizlik

28 Ekim 2024 12:25
Seda sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 21:48
Lokman Hekim Hastaneleri Özel Hastane Eksikleri
Melda sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Bebek Bakımında İhmalkarlık Ve İletişimsizlik

17 Mayıs 2024 19:45