Melda sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Hastaneleri Bebek Bakımında İhmalkarlık Ve İletişimsizlik

17 Mayıs 2024 19:45

20.04.2024 tarihinde Etlik Lokman Hekim'de genel anestezi altında sezaryen ile doğum yaptım. Bebeğim 34+6 haftalıkken dünyaya geldi. Doğum öncesi kadın doğum doktorumuzla yaptığımız görüşmede, olası herhangi bir sorunda bebeğimizin hastanenin Yenidoğan yoğun bakım ünitesinde kalabileceği, haftasının yeterli olduğu ve başka bir hastaneye sevk edilmeyeceği söylendi. Ancak bebeğimizin erken doğduğu belliyken ameliyathanede küvez bulundurulmadı. Doğumdan sonra bebeğimizi normal bir sedyeyle kata çıkarmak üzere asansöre bindirildiği sırada solunumu durdu ve apar topar geri ameliyathaneye getirilerek küvezin gelmesi beklenildi. Bebeğimin dünyaya geldiğinde ağladığı söylendi. Ancak kadın doğum doktorumuzun sosyal medya hesaplarında doğumumuzla ilgili hiçbir fotoğrafı yok. Doğumla bebeğin çıkarılması arasında sadece 5 dakika geçti ve ailem, bebeğin sorumsuzca çıkarıldığına ve ağlama sesinin olmadığına şahit oldu. Bu ihmalkarlığı kabul etmiyorum. Erken doğan bebeğimiz için doğumhanede küvez bulunmaması, enfeksiyona açık bir bebekken normal sedyeyle asansöre bindirilmesi kabul edilemez. Bebeğimizin solunumu stabil hale getirildikten sonra başhekim, eşimi çağırarak bebeğimizin başka bir hastaneye sevk edilmesi gerektiğini, Lokman Hekim'de gerekli tedavinin yapılamayacağını söyledi. Bu, öncesinde verilen bilgilere aykırıydı. Bebeğim Zekai Tahir Burak Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Yenidoğan yoğun bakım ünitesine sevk edildi. Taburcu olduktan sonra doktoruma yazdığım mesajlara ve yaptığım telefonlara cevap alamadım. Doğum sonrası genel muayene, işitme testi gibi tarama testlerinin yapılması gerekirken, bunlar yapılmadı ve biz başka bir hastanede muayene ve testlerini yaptırdık. Doğum paketi almış olmamıza rağmen, paket içinde yer alması gereken hiçbir işlem yapılmadı. Ödediğimiz doğum paketi ücretini asla helal etmiyorum.

21 Mayıs 2024 15:27 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Tuğçe
Tuğçe

Doktor ismi de paylaşır mısınız bende gebeyim lokman hekim ile görüşüyorum fakat doktor seçmedim henüz bilgi verirseniz gitmem o doktora

Doğum Sonrası Hizmetlerde Eksiklik Ve İlgisizlik

28 Ekim 2024 12:25
Şeymanur sonuçtan hiç memnun değil

Van Lokman Hekim Memnuniyetsizliği

30 Haziran 2024 13:58

01 Nisan 2024 01:36
Lokman Hekim Hastaneleri Doğum Yaptım Ama Hiç Memnun Kalmadım, Parama Ve Zamanıma Yazık