Abdülkadir sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2023 10:01
Abdülkadir'in Teşekkür Mesajı
“Bir çok sosyal medya ve şikayet var sitesi üzerinden yazmış olduğum şikayet üzerine geri dönüş yapılmıştır. Sorun çözülmüştür. Teşekkür ederim.”

Merhaba, öncelikle lokman hekim hastanesini beğeniyoruz ancak internet sitesinden problem yaşıyoruz sitenizde hata var. Ayrıca güvenlik açığınız var. Ben söylersem bilgi işlemciniz ne işe yarayacak değil mi o yüzden bilgi işlemciniz kim ise o araştırıp bulması gerek. Biraz uğraşsın. Soruna gelecek olursak ben size fotoğraflı bir şekilde bunu göndermek isterdim. Ama göndereceğim de büyük ihtimalle sorun şu: randevu kayıt sisteminde bilgi güvenliği açığınız var kişisel verileri koruma kanunu şu anda çökmüş durumda ayrıca randevu kısmında online kısmına girdiğimizde hastaneyi seçiyorum, bölümü seçiyorum, doktorumuzu da seçiyorum, randevu saatini de seçiyorum ancak buradan sonra bilgi gireceğim ekran da tüm bilgileri girmeme rağmen devam butonuna bastığım halde maalesef devam butonu deaktif Moda geçiyor o yüzden randevu alamadım ya da randevu saatini değiştiremedim. Sadece bu masaüstü bilgisayarlar da yapmıyor laptop, tablet ve mobil cihazlarda da yapıyor. Yani genel olarak internet sitenizin elden geçmesi lazım bilgi işlemciniz yatmasın ki bizde hasta ya da müşteri sizlerin tabirinizle bu sorunu derhal çözüm bulunması gerek bu şikayetim üzerine bana mail verirseniz fotoğraf atabilirim. Tekrar konu çözüldü ise de geri dönüş yapılmasını isterim. İyi çalışmalar

24 Ağustos 2023 14:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Abdülkadir
Abdülkadir
24 Ağustos 2023 15:42

Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Lokman Hekim Sincan Şubesi Şikayeti!

17 Mart 15:36
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Seanslarında Değişen Uygulama Kararı

19 Haziran 2025 13:22