21 Ağustos 2023 10:011.007
Abdülkadir'in Teşekkür Mesajı
Bir çok sosyal medya ve şikayet var sitesi üzerinden yazmış olduğum şikayet üzerine geri dönüş yapılmıştır. Sorun çözülmüştür. Teşekkür ederim.

Merhaba, öncelikle lokman hekim hastanesini beğeniyoruz ancak internet sitesinden problem yaşıyoruz sitenizde hata var. Ayrıca güvenlik açığınız var. Ben söylersem bilgi işlemciniz ne işe yarayacak değil mi o yüzden bilgi işlemciniz kim ise o araştırıp bulması gerek. Biraz uğraşsın. Soruna gelecek olursak ben size fotoğraflı bir şekilde bunu göndermek isterdim. Ama göndereceğim de büyük ihtimalle sorun şu: randevu kayıt sisteminde bilgi güvenliği açığınız var kişisel verileri koruma kanunu şu anda çökmüş durumda ayrıca randevu kısmında online kısmına girdiğimizde hastaneyi seçiyorum, bölümü seçiyorum, doktorumuzu da seçiyorum, randevu saatini de seçiyorum ancak buradan sonra bilgi gireceğim ekran da tüm bilgileri girmeme rağmen devam butonuna bastığım halde maalesef devam butonu deaktif Moda geçiyor o yüzden randevu alamadım ya da randevu saatini değiştiremedim. Sadece bu masaüstü bilgisayarlar da yapmıyor laptop, tablet ve mobil cihazlarda da yapıyor. Yani genel olarak internet sitenizin elden geçmesi lazım bilgi işlemciniz yatmasın ki bizde hasta ya da müşteri sizlerin tabirinizle bu sorunu derhal çözüm bulunması gerek bu şikayetim üzerine bana mail verirseniz fotoğraf atabilirim. Tekrar konu çözüldü ise de geri dönüş yapılmasını isterim. İyi çalışmalar

24 Ağustos 2023 14:33 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deneyiminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. En kısa sürede size geri dönüş yapılacaktır. Sağlıklı günler dileriz.

Abdülkadir
24 Ağustos 2023 15:42

Lokman Hekim Hastaneleri Sincan Saygısız Ve İlgisiz Tutum

"Lokman hekim başhekimliği tarafından arandım çok nazik davrandılar sorunun ne olduğunu dinlediler ve daha sonra dermotoloji kliniğinden arandım çok sağ olsunlar Demet hocam ve ekibi beni çok nazik şekilde karşıladı ve yoğunluktan kaynaklı olduğunu söylediler ve farketmediklerini bildirdiler bu yaklaşım tutum beni çok mutlu etti ve mezoterapi seansımı almaya gittiğimde beni çok güzel karşılayıp seansımı verdiler lokman hekim ailesine demet hocama ve dermotoloji kliniğinde çalışan arkadaşlara bu nazik tutum yaklaşım ve işlerine verdikleri değerden kaynaklı çok teşekkür ediyorum"

Lokman Hekim Sincan Şubesi Şikayeti!

Bugün (16 Mart 2026) günü saat 16.00 civarında söz konusu hastaneye gidip, kardiyoloji bölümünden randevu talep ettim. B...

Van Lokum Hekim Hastanesi Muayene Ücreti!

Van Lokum HekimHastanesi Muayene Ücreti!

Malik
Lokman Hekim Hastaneleri Koltuk Üzeri Panoya Kafa Çarpma