04 Nisan 2023 16:05

Teknosa firmasından aldığım Logitech mx müşter 3 markalı fare el terlemesinden dolayı kaplamasını yitirdi. Ve çok kötü görünüme büründü. Ürünü Teknosa aracılığı ile Penta şirketine garantiye gönderdim. 14 gün sonra ürününüzü Teknosa'dan alabilirsiniz yazılı mesajı geldi. Ben de ürünü almaya gittim Teknosa'da ki müşteri temsilcisi teknik servisin beni arayıp bilgi verdiğini beyan etti fakat beni bilgilendiren asla olmadı yetmezmiş gibi ürünümün fiziksel hasar aldığını beyan etmiş Penta firması. Ürünümde Fiziksel hasar yoktur el terlemesi sonucu oluşan deforme vardır. Bunu tekrardan üslubunca mail olarak bildirdim ürünün fiziksel hasarının olmadığını ve deformenin kullanıcı kaynaklı olmadığını bunun öngörülmesi gereken insani olay olduğunu anlattım. Fakat Penta ürünü onarmadı yetmezmiş gibi suçu bana attılar. El ile kullanılan bir ürünün el terlemesi sonucu atan kaplamasını kullanıcı taraflı fiziksel hata olarak raporladılar. Sizce bu olay kullanıcının suçu mudur yoksa üretici firmanın ön görmemesi midir?

Onur sonuçtan çok memnun

09 Mart 10:58
"Sayın Logitech Destek Ekibi, Logitech G435 model kulaklığım ile ilgili yaşadığım makbuz talebi konusunda gösterdiğiniz anlayış ve destek için teşekkür etmek istiyorum. Gerçekleştirdiğiniz hızlı ve etkili çözüm sayesinde, ürününüzle ilgili garanti işlemlerini sorunsuz bir şekilde başlatabileceğim. Yardımcı olduğunuz için çok memnun oldum. Bu tür müşteri odaklı yaklaşımınızı takdir ediyorum. Teşekkürler, Onur"

Logitech Lift Sol Buton Sorunu Kullanımı İmkansız Kılıyor

Abdullah
20 Nisan 12:53
Altan sonuçtan hiç memnun değil

12 Aralık 17:22