Şule sonuçtan hiç memnun değil

04 Nisan 2024 14:17

Kalıcı perma yaptırmak için bir salona gittim. Yorumlar ve görsellerden etkilenerek tercih ettim. Oradayken her şey yolundaydı, ancak bir banyo sonrası saçlarımın durumu kötüleşti. Zaten doğal kıvırcık saçlara sahip biri olarak, boyama gibi işlemlerden dolayı yıpranmış saçlarımı daha belirgin bukleler halinde görmek istemiştim. Kıvırcık saçların nasıl kullanılacağını iyi biliyorum. Vigo, köpük gibi ürünleri de denedim fakat sonuç, gösterdiğim görselle hiç alakasız oldu. Saçlarımı örüp açtığımda nasıl bir görünüm aldıysa, işte o şekilde kaldı; yani normal, dalgalımsı ve kıvırcık değil. Şimdiyse saçlarım eskisinden daha düz, hacimsiz ve şekilsiz bir halde. Üstelik, para iadesi de yapmadılar. Müşteri memnuniyetsizliği yaşandıktan sonra kazanılan para ne anlam ifade eder ki? Israrla tekrar gelmemi öneriyorlar, ancak saçlarıma yeniden kimyasal işlem yaptırmak istemiyorum. Hem para kaybettim hem de doğal kıvırcıklarımdan oldum. Ayrıca, perma ve saç bakımı için aldığım krem de ambalajsızdı. Ürünün orijinal olup olmadığı şüpheli. Bu durumu firmayla görüşerek çözmeye çalışacağım. Durmadan uğraşmak zorunda kalmak gerçekten üzücü.

Yorumlar (6)

Gökhan

Tüketici Heyeti sizin haksız olduğunuza karar verdi ve şikayet talebiniz reddedildi bilginiz olsun Şule hanım

Şule

Fikrim hala değişmedi, hakkım size helal değil.

Gökhan

Ve 18 ülkede satışı olan kocaman bir markayı karaladınız size firmanın iletisim bilgisi verildi arayıp konuşmadan emin olmadan buraya hem bizi hem markayı! Tekrar karaladınız sizin amacınız aramak değil araştırmak değil! Biz isimizin ehliyiz tüm misafirlerimizde bunun farkında herkese saygı duyuyoruz ve herkesin saçını önemsiyoruz ama saf'da değiliz yapmış olduğunuz yanlış ve haksiz değerlendirme için üzgünüz ama teşekkürler

Gökhan

Şule hanim yıpranan saçlara sadece kesim yapılabilir Kesim yapalım dediğimizde Kesim ücreti ödememek için kabul etmediniz indirimli perma ücreti ödediniz Saçlarınız bayağı yıpranık olduğununda farkındasınız ekstra koruyu yapılmasını red ettiniz. Saçınıza gerekli önemi ve değeri vermemeniz sizin sorununuz! Sizi defalarca salona tekrar gelmenizi rica ettik nezaketen gelip saçınızı gösterebilirdiniz size yardımcı olacak kisiler ve salon biziz lakin bunu da red ettiniz para para diye tutturdunuz maalesef bizimle sorunlu olduğunu söyleyip gelmeyi red ettiniz sizinle biz sorunlu değiliz efendim Siz bizi kendinizle sorunluymuş gibi yapıp para istediniz salona gelmiş olsan tekrar yardımcı olacaktık (

Gökhan

Saçınıza gerçekten zarar gelseydi salona gelip gösterirdiniz.

Şule

Reddettiğim koruyucu nedir? Çünkü benim haberim bile yok. Para para diye tutturmadım bir kez para iadesi istedim onda da Belli ki sizin paraya ihtiyacınız var gibi çirkin bir üslupla karşılaştım. Büyük bir firmaymışsınız ya tekrar söylüyorum kendine güvenen firma memnun kalmayan müşteride iade garantisini verirdi veremiyorsunuz neden? Bence siz firmanızın büyüklüğünü gözden geçirin. Önce müşteriyle konuşma üslubunu öğrenin sonra büyürsünüz. Hangi büyük firma müşterisini engelliyor mesela söyleyin bizde bilelim :) Söyledikleriniz ve yaptıklarınız çelişkili. Ayrıca memnun kalmadığım bir işletmeye tekrar güvenip gitmek zorunda değilim, tekrar vaktimi harcamak zorunda değilim. Bununla suçlayamazsınız bu özgür iradem. Sizinle daha fazla laf yetiştirmeyeceğim, son sözü zaten yargı söyleyecek.

Gamze sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 12:09
Noır3 Saç Tasarım Atölyesi Eskişehir Şikayeti
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Mehmet Tatlı Kuaför Cevahir Şube Keratin Bakım Sonucu

21 Ocak 2024 03:10