Gamze sonuçtan hiç memnun değil

10 Aralık 2024 12:09

Hayal kırıklığına uğradığım, saçımın yandığı bir deneyim… perma yaptırmak için s** bey ile günler öncesinde görüşüp yapıp yapamayacağını sordum ve kendisi “çok basit olduğunu, kolay bir şekilde yapabileceğini” söyledi. Ben de güvenerek kendisine saçlarımı emanet ettim. 3 saat süren perma işleminden sonunda bana kalan yanık yıpranmış saçlarım oldu. S** bey’ e saçımı beğenmediğimi perma ile alakası olmadığını açık açık söylememe rağmen bana kremle Vigo ile şekillendirebileceğimi söyledi.

Saçıma dediği gibi işlem yaptım fakat fotoğraflarda da görebilirsiniz perma ile alakası yok. Ayrıca saçımı yamuk da kesti fakat yaptığı yaşattığı bu olumsuz deneyimimi asla kabullenmiyor. Ciddi anlamda psikolojimi ve özgüvenimi kötü etkiledi. Kendimi hiç güzel hissetmiyorum. Üstelik, para iadesi talep ettiğimde paramın sadece yarısını göndereceğini ve 3-4 gün içinde bana gönderileceğini söyledi. Permadan da saç kesiminden de hiç memnun kalmadım. Klas bir kuaför olduğunu ama permanın nasıl bir şey olduğunu bilmediğinden eminim.

profile profile profile
Gamze
Gamze
13 Aralık 2024 15:09

Merhaba, S*** bey benimle iletişime geçti ve yorumu kaldırmamı istedi yoksa kendi markasını kötü bir duruma soktuğum için avukata başvuracağını iletti. Alenen tehdit edildim diyebilirim. Kendisinin saçımı yakmasına rağmen bana ilettiği şey saçlarının uçları biraz keçelenmiş olabilir ama birkaç işlemle düzelir cümlesi oldu. Maalesef yanındaki çalışanın saçımı yaktığını hala kabullenmek istemiyor ki sizde yapmaya çalıştığı permayı fotoğraflarda görebilirsiniz. Burda mağdur olan benken üste çıkması avukata vereceğim demesi beni fazlasıyla kırdı. Tamamen istediğim vermiş olduğum ücretin geri iadesi. Umarım kendisi yaşamış olduğum mağduriyeti anlar.

08 Nisan 2024 14:52

Kötü Perma Deneyimi Ve Saç Kesim Felaketi

19 Nisan 2025 01:33

Rümeysa
13 Eylül 2024 03:48
Pınar sonuçtan hiç memnun değil

06 Mart 2025 18:41
Kuaför Deneyimim ve Beklentilerim
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

Wo-Men Kuaför (İzmir) Müşteri Memnuniyeti Sıfır, Saçlarımı Mahvetti!

30 Temmuz 2024 13:49