Liva Clinic (Bakırköy) Lazer İşleminde Şeffaf Olmayan Fiyatlandırma Ve Taksit Sorunu

09 Kasım 2024 01:16

Devamlı gittiğinizde elde görünüyorsunuz ve nasıl olsa paket alacak deyip size daha fazla fiyat çekiyorlar. Ben kesinlikle lazer işlemini yapan kişiden M** Hanım'dan memnunum. Zaten çok memnunum diye başka bölgeler için paket alayım dedim. Bilerek Instagram'dan kampanya devam ediyor mu diye bakıp gittim çünkü satışçıları önceki fiyattı deyip yüksek fiyat vermeye çalışıyorlar. Neyse, daha 15000 olmamış paket, oradan biri çıktı 15000 oldu dedi. Ben de Instagram'dan yeni sorup geldim dedim. 'He o zaman 10000' dediler. Sonra ben 4 bölge istedim. Bana 15000 dedi. Zaten kesin gideceğimi, M** Hanım'dan memnun olduğumu biliyor. 3 bölge 10000 ise 4 bölge nasıl 15000 oluyor? En fazla 13.300-13.500 olsun. Neyse, işlemi yapandan memnun olduğum için 3 paket aldım, yoksa onu da almayacaktım. Taksit yapmıyorlar. Kredi kartına ama dediler ki bankayı arayın, yaparlar. Ben de dedim ki emin misiniz? Evet, sağlık kurumu poliklinik olarak geçiyoruz. Bankayı aradım, kesinlikle taksit yapmadı. İşlem sağlık-bakım olarak geçiyormuş. Ayrıca işlemi yapanlar dışında herkes asık suratlı, bir önceki yorumlar kesinlikle doğru. Ben fraksiyonel lazer de yaptırdım, yine işlemi yapanlar oradaki satışçılardan iyi bence. Satışçılar prim alacağına işlemi yapanlar alsın çünkü cidden satışçıların bir şey yaptığı yok ve ikna kabiliyetleri sıfır. Tüketici Hakem Heyeti'ne, ticaret il müdürlüğüne ne varsa şikayet edeceğim artık.

13 Ağustos 2024 17:43
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Derimer Dermatoloji Kötü Hizmet

01 Kasım 2023 17:34

Lazer İşleminden Memnuniyetsizlik Ve Ekstra Paket Baskısı

03 Mart 2025 17:39
Lazer İşleminden Memnuniyetsizlik Ve Ekstra Paket Baskısı

Mery Estetik Tek Dertleri Para!

05 Nisan 2024 20:39
Mery Estetik Tek Dertleri Para!
Meltem sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Epilasyon Paketinde İptal Şoku Ve Ciddiyetsizlik

11 Nisan 2025 16:17