Merve sonuçtan hiç memnun değil

Derimer Dermatoloji Kötü Hizmet

01 Kasım 2023 17:34

Derimer'e ilk gittiğimde çok tatlı güzel karşılandım. Doktorla görüşüp fiyat aldım. Zamanında lazer yaptırdığım için çok fazla tüy sorunum yoktu. Sadece çıkan yerlere yapılacaktı. Bütün ücreti o gün verdim yaptırdım, çıktım kol yapılmadı. Bronz olduğu için kol için ve kontrol için 1 ay sonraya randevu aldım ve bugün gittim kahvaltı ve dedikodu yapmaktan,15 -20 dakika geç çağırdılar. Üst kol alt kol, ayrı fiyat alıyorlarmış. Ama bana görüşmeye geldiğimde kola tek fiyat verdiler.
Toplamda 2250 TL ücret vermiştim, ama bugün inatla sizden 500 TL ekstra ücret alacağız dediler. Sonra yanlış anlaşılma oldu deyip, 250 TL istediler. Bende diyorum ki size ilk geldiğimde ücreti tamamıyla verdiğimi söyledim, öyle olsa açık çıkardı diyorlar. Arkadaş o parayı cebe indirmediğinizi nereden bileyim ve doktorla konuşmak için odadaydım, o kadar kibirli ve kalbinin çirkinliği yüzüne vurmuş ki, hanımefendi üst üste bu konuları konuşuyoruz dediğimde, ben hanımefendi değil doktorum diyor. 250 TL için atmadığınız takla kalmadı. Tamam 250 TL yi vereyim artık lazerimi yapın gideyim, işim gücüm var dedim. Saat 10 da olan randevum sırf para almak için 11 i buldu. O hanımefendi de yüzsüz yüzsüz güldü.
Ha bu arada lazerden sonra lazeri yapan arkadaşta eşimle olan konuşmamı dinlemiş. Lazeri de üstün körü yaptı kollarımda hala kıllar mevcut sinirini çıkarttı sanırım ve bana hesap soruyor. Keşke araştırdığımda hakkınızda yazılana dikkat etseydim de, gitmeseydim boşuna 2500 TL param gitti.

Gh Estetik Op. Dr. İlhan Pekdemir Birden Fazla Sıkıntı Yaşadığım Bir Merkez

23 Haziran 2023 19:34
Müge sonuçtan hiç memnun değil

Özel Drm Polikliniği'nde Baştan Savma Yapılan İşlemler

25 Mayıs 2024 17:48

31 Mart 2024 18:04
Bleak sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2023 00:19

13 Ağustos 2024 17:43