Halil sonuçtan memnun

Linkedin Şüpheli Mail Ekleme

30 Temmuz 2024 16:45

LinkedIn hesabıma farklı bir e-posta eklenmiş ve birincil e-posta yapılmış. Hesabıma e-postam üzerinden giriş yaptığım için şifre değişikliği yapamıyor ve kendi asıl e-postamı birincil e-posta yapamıyorum. Bilgim dışında oluşan bir eylem. Ayrıca hesabıma birçok davet almaktayım. Hesabımın ele geçirildiğini düşünüyorum. Bu şüpheli eyleme yönelik çözüm bekliyorum ve hesabımın kurtarılmasını istiyorum. Asıl e-postam h*********@gmail.com, LinkedIn hesabım linkedin.com/in/halil2300

linkedin-supheli-mail-ekleme-1.docx

Elif

Merhaba yeniden hesabım kendiliğinden düzeldi şifre vs yeniledim bende yalnız arkadaşlarım tarafından profilim gözükmüyor, Linkedin üzerinden mesajlarım iletilmiyor sizde böyle bir sorun yaşandı mı?

Halil

Merhaba, ben şifre yeniledikten sonra hesabımı sildim o yüzden o konuda bir şey diyemeyecegim.

Elif

Merhaba, aynı sorunu yaşıyorum bir netice alabildiniz mi? Ben şifreyi değiştirebildim ama hesap tamamen yok oldu

Halil

Merhaba, evet sorunu hemen hallettiler, hesap erişim sorunu bildirme formunu doldurmuştum, ondan sonra kimlik doğrulama linki geldi ve şifre yeniledim. https://www.linkedin.com/help/linkedin/ask/TS-RHA buradan forma ulaşabilirsiniz, ya da hesap erişim sorunu diye yazarsanız çıkar.

04 Kasım 2023 18:38

10 Mayıs 2025 09:54