Sedat sonuçtan hiç memnun değil

Linkedin Güvenilmez Bir Uygulama

16 Ağustos 2024 20:44

Linkedin platformundan ve hizmetlerinden şikayetçiyim. 15.08.2024 tarihinde Linkedin mail kutumda tanımadığım kişilerden tarafıma gelen ınmail yazışmalarını gördüm. Bir anlam veremedim. 16.08.2024 tarihinde Gmail hesabım ile Linkedin uygulamasına giriş yapmak istediğimde hesabımın şifresinin yanlış olduğu uyarısını aldım. Ardından profil fotoğrafının ve profil adımın değiştirildiğini fark ettim. Gmail'e Linkedin'den bir doğrulama postası istedim. Doğrulama kodu Gmail adresime geldi. Bu kod ile giriş yapmayı denedim ancak Linkedin kimlik doğrulama gerektiğini gösteren bir uyarı gönderdi. Linkedin'e güvenmeyerek kimlik bilgileriyle doğrulama yaptım ve ardından kullanıcı adı ve şifremi değiştirme linki geldi. Bu link ile Linkedin hesabıma girdim. Premium hesabımdaki tüm ınmailler kullanılmıştı. Ayrıca hesabımdaki tüm ayarlar, eğitim bilgileri, yetenekler, çalışma kariyerim, tüm bilgilerim silinmişti. Bu durumdan dolayı Linkedin'e dava açacağım.

Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Linkedin Hesabıma Kimlik Doğrulamasına Rağmen Erişemiyorum Ve Destek Alamıyorum

27 Ekim 2025 15:23
Sema sonuçtan hiç memnun değil

Linkedin Hesabım Sebepsiz Yere Kısıtlandı Kimlik Doğrulamama Rağmen Erişim Sağlanmıyor

27 Nisan 2025 21:46

Zübeyde